[1050L] 2 Malawi Maćka
Re: [1050L] 2 Malawi Maćka
Wszystko na wariata 
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
A pstryknij fotkę z jakimś przedmiotem znanego rozmiaru np. puszka piwka, bo mam problemy ze złapaniem perspektywy tego "maleństwa".
- 0
andrusza1 pisze:A pstryknij fotkę z jakimś przedmiotem znanego rozmiaru np. puszka piwka, bo mam problemy ze złapaniem perspektywy tego "maleństwa".
A jaki widzisz w tym problem kup 2100 puszek piwa a nie będziesz miał problemu z perspektywą

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Maciek ja wiem ze jestes specjalista od stelazy pod akwa ale czy tu nie przesadziles za bardzo? Nie za duzo tych pionowych slupkow roznych rozmiarow(widac mniejsze w srodku i wieksze po bokach)? Bardzo ciezko bedzie ci z cala hydraulika pod akwa(wydaje sie ciasno, domyslam sie ze dwa stelaze dlatego bo byloby ciezko wniesc do mieszkania). Dawaj wiecej fotek a najlepiej wskocz do srodka (nie stresuj tylko psa)

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 45
Marcin przyjrzyj się widać dwa stelaże, na środku masz łączenie obu a co do psa to kij z nim
Też chcę takie aqua tylko by hodować rośliny 

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
Widzialem
Ale toi tak jakos takie masywne ze tam i 10t moze stanac. Ale przezorny zawsze ubezpieczony,tak?
czester1 pisze: domyslam sie ze dwa stelaze dlatego bo byloby ciezko wniesc do mieszkania:
Ale toi tak jakos takie masywne ze tam i 10t moze stanac. Ale przezorny zawsze ubezpieczony,tak?
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 45
Stelaże w całości zrobione z profilu 40x27
Skrajne kawałki z lewej i prawej (4szt) od frontu są wspawane "wzdłuż" - ułatwią mi obudowanie go płytą meblową przymocowaną na magnesach neodymowych. Jeżeli chodzi o przestrzenie między pionowymi profilami są ok. Na zdjęciu wydają się małe... całe szczęście to tylko zdjęcie (zapraszam! gwarantuję, że Twoje barki zmieszczą się między każdą "przerwą"
). Ciągle zbieram szczękę z podłogi... 
PS. zdjęcie z tel.

PS. zdjęcie z tel.
- 0
Co di tła wklejonego... Miałem i nie polecam ... Cholerstwo się brudzi, jak dobrze nie przykleisz...tzn wszystkich krawędzi to woda wdziera się di środka i robią się wybrzuszenia... Nie polecam
Wysłane z telefonu Lumia 800 przy pomocy Tapatalk
Wysłane z telefonu Lumia 800 przy pomocy Tapatalk
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Re: Odp: [1050L] 2 Malawi Maćka
piwko28 pisze:Gorzej sprawa ma się z piaskiem - chcę zwykły żółty piach budowlany ze żwirowni. Ale tam też wszystko zamarznięte...
Sprawdź w betoniarni. Oni grzeją by mieć cały czas dostępny.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0
slyszalem ze w cztery osoby ledwo baniak postawiliscie na stelaz 

- 0
jakieś 412l