[1050L] 2 Malawi Maćka
Re: [1050L] 2 Malawi Maćka
Gdybym pomalował szybę z zewnątrz uzyskałbym efekt lustra. PCV włożone do środka temu zapobiegnie 

- 0
Krzysiu chodziło mi o to:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jednak widać odbicie "pokoju"
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jednak widać odbicie "pokoju"

- 0
Maciek "modułować" będziesz na zasadzie tego co gostek "wyrobił" z naszego "przechodniego" tła juvela, czy będziesz "podrabiał" BTN.
Będziesz je "zwieszał", doklejał czy stawiał -> kurcze ciekawość zżera.
Chciałem wcześniej proponować zewnętrzną skrzynkę jako tło, ale z praktyki niestety nie likwiduje to "odbić", a przynajmniej u mnie tylna szyba nie chce się pokrywać glonowym nalotem, więc jest delikatny problem odbitego żwiru ( a nie mam jasnego piachu, tu byłaby już chyba tragedia) jak też ryb w kolorze "śledzia" - "zjawy" na tylnej szybie callochromisów są nieco denerwujące, a u Ciebie chyba płeć piękna wiodących planowanych gatunków też ma tą "przywarę".
Będziesz je "zwieszał", doklejał czy stawiał -> kurcze ciekawość zżera.
Chciałem wcześniej proponować zewnętrzną skrzynkę jako tło, ale z praktyki niestety nie likwiduje to "odbić", a przynajmniej u mnie tylna szyba nie chce się pokrywać glonowym nalotem, więc jest delikatny problem odbitego żwiru ( a nie mam jasnego piachu, tu byłaby już chyba tragedia) jak też ryb w kolorze "śledzia" - "zjawy" na tylnej szybie callochromisów są nieco denerwujące, a u Ciebie chyba płeć piękna wiodących planowanych gatunków też ma tą "przywarę".
- 0
Mann am Boden
Właśnie chcę uniknąć odbić dlatego zdecydowałem się na pcv w środku akwa. Moduły będę robił (chyba będę
) ze styro + pianka montażowa + cr + farba/pigment. Przyklejone będą do pcv na tylnej szybie. Schowam w nich trochę sprzętu. Z racji tego, że "sorry, taki klimat" kamienie przeniosę z obecnego szkła. Gorzej sprawa ma się z piaskiem - chcę zwykły żółty piach budowlany ze żwirowni. Ale tam też wszystko zamarznięte...

- 0
Nie ma efetku lustra odbija sie tak bo mam sloneczny pokoj tzn od popołudnia jest ciągle słońce i dlatego sie odbiaja
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
- 0
jakieś 412l
Najbardziej z technikaliów interesuje mnie filtr. Kiedy z nim ruszasz? Liczę na obfitą fotorelację 

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Jak tam baniaczek 

- 0
jakieś 412l