112 L Ogólnie
112 L Ogólnie
No witam ! wrzucam foto mojego akwa . Mile widziane podpowiedzi 
Akwa : 112 l
Oświetlenie : podstawow 2 świetlówy mocy nie znam
Podłoże : żwir akwarystyczny dość gruby
Obsada : 13x neon inesa, 4x gurami pomarańczowe, 4x prętnik karłowaty ? , 6x danio, 3, glonojady złote. 4x kiryski. (4 skalary niedługo do wydania )
rośliny : anubias na korzeniu, reszty nazw nie znam
Filtr : Aquael FAN 2
Grzałka : Hailea chyba 150 W

Akwa : 112 l
Oświetlenie : podstawow 2 świetlówy mocy nie znam
Podłoże : żwir akwarystyczny dość gruby
Obsada : 13x neon inesa, 4x gurami pomarańczowe, 4x prętnik karłowaty ? , 6x danio, 3, glonojady złote. 4x kiryski. (4 skalary niedługo do wydania )
rośliny : anubias na korzeniu, reszty nazw nie znam
Filtr : Aquael FAN 2
Grzałka : Hailea chyba 150 W
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Czasami zagląda
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: 112 L Ogólnie
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
mała aktualizacja
i jak panowie bedzie co z tego ?
Zmiany .
Obsada: 13 neonów Inesa, 4 kiryski panda, 3 kiryski spiżowe. 2 pary pielęgniczek Ramireza,
Podłoże: drobny żwirek
Filtracja HW - 302 + Stary Fan II
jutro dokupie jeszcze sztuke anubiasa niskiego i tej trawy co jest z tyłu po prawej bo ładnie rośnie
mała aktualizacja

Zmiany .
Obsada: 13 neonów Inesa, 4 kiryski panda, 3 kiryski spiżowe. 2 pary pielęgniczek Ramireza,
Podłoże: drobny żwirek
Filtracja HW - 302 + Stary Fan II
jutro dokupie jeszcze sztuke anubiasa niskiego i tej trawy co jest z tyłu po prawej bo ładnie rośnie

- 0
- Czasami zagląda
Nooo i to robota! Widac znaczny progres u kolegi! Brawa!
Od siebie dorzucilbym jeszcze korzonek jakis wieszy - wiecej kryjowek dla pielegniczek!
Wyslano z telefonu
Od siebie dorzucilbym jeszcze korzonek jakis wieszy - wiecej kryjowek dla pielegniczek!
Wyslano z telefonu
- 0

myślałem nad zamianą tych dwóch małych korzeni na jeden większy i wizualnie ciekawszy,ale u mnie na mieście w sklepach zoologicznych ciężko takie spotkać. Jutro świeża dostawa bo dziś targi w łodzi podobno, może przywiozą coś ciekawego.
- 0
- Czasami zagląda
widać progres. zdecydowanie potrzebujesz większego korzenia, najlepiej takiego który po obsadzeniu anubiasem , microzorium czy mchem , "zamaskuje technikalia"
- 0
i tak jak myślałem, moje miasto to jednak wieś
wczoraj świeże dostawy w 3 sklepach a korzeni nadal brak
dokupiłem anubiasa i trawke, foto wrzuce jutro . No i dzięki za pochwały 

- 0
- Czasami zagląda
sory za post pod postem 
mała aktualizacja . chwilowo mam dwa skalarsy wujka na przechowaniu ;]
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

mała aktualizacja . chwilowo mam dwa skalarsy wujka na przechowaniu ;]
- 0
- Czasami zagląda
Nie wiem w jak dużym mieście mieszkasz. Jeżeli jest to małe miasto i masz tylko jeden lub dwa zoologiczne to cena korzeni w sklepie będzie wyższa niż cena korzeni w internecie. Zawsze można coś samemu wytargać z lasu. Choć przy obecnych mrozach to pozostaje Ci użyć kilofa, siekiery i łomu. Ja np. w przyszły weekend planuję wybrać się na bagna po olchę czarną.
- 0