[10l] bojówkarnia :)
[10l] bojówkarnia :)
Bojownika sobie sprawiłem a co! W nowym mieszkaniu
nie znalazło się miejsca na nowe i większe akwarium (poprzednio 200l),
więc... co począć
Całość stoi na shrimp secie 10l aquaela,
napędzane trochę innym filtrem - Diversa Claro 300
(wydawał się mniejszy niż ten aquaelowski).
Mam nadzieję na trochę zielska, więc
na podłożu jest Shrimp Sand.
Foteczki na szybko:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
nie znalazło się miejsca na nowe i większe akwarium (poprzednio 200l),
więc... co począć
Całość stoi na shrimp secie 10l aquaela,
napędzane trochę innym filtrem - Diversa Claro 300
(wydawał się mniejszy niż ten aquaelowski).
Mam nadzieję na trochę zielska, więc
na podłożu jest Shrimp Sand.
Foteczki na szybko:
- 0
Re: [10l] bojówkarnia :)
Rybcia fajnusia, ale ostatnio przeglądałem fotki takich małych baniaczków dedykowane dla babek słodkowodnych i nie chodzi mi tu o "trzmiele" powiem szczerze gdybym miał możliwość postawienia takich małych kałużek przeznaczył bym je właśnie im.
- 0
Mann am Boden
Andrzej, taka kałuża dla babek to moim zdaniem nieporozumienie. Jak zrobię restart to może u mnie zagoszczą?
Bojek fajowy.
Bojek fajowy.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
10 litrów fakt, ale 25 jest już ok.
Jeżeli chodzi o babki poszukajcie babki smoczejGobioides broussonnetti to ciekawy stwór , ale już do dużo większych słonawowodnych baniaków.
Jeżeli chodzi o babki poszukajcie babki smoczejGobioides broussonnetti to ciekawy stwór , ale już do dużo większych słonawowodnych baniaków.
- 0
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 20:14 przez miewan, łącznie zmieniany 1 raz
Mann am Boden
Thaz no i stało się moje dziecię po obejrzeniu twego "słoiczka" zaczęła mnie dręczyć, że ona chce taki w pokoju.
- 0
HEhe no dopiero rośnie wszystko A taka kosteczka zmieści się na każdym biurku!
- 0
bardzo fajne zdjęcia gratuluję ( zapraszam do siebie z aparatem żeby zrobić taką sesję )
- 0
Robert pisze: ( zapraszam do siebie z aparatem żeby zrobić taką sesję )
Ja również, może wtedy zdjęcia pojawią się na forum.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.