Naturalne 245L
Re: Naturalne 245L
Koleżanki i Koledzy, wczoraj miałem okazję na własne oczy obejrzeć szkło Marcina. Mam nadzieję, że tego nie da się odzobaczyć! Jak dla mnie cudeńko
Miło się na to patrzyło, Bystrzyki Amandy w takich kolorach jakby im podano pigment, rośliny w świetnej kondycji, woda kryształ. Można na to patrzeć i patrzeć, to co widzieliśmy na samych zdjęciach to nic
Nie zdradzę co kolega hoduje na parapecie, ale szczęka mi opadła...
Marcin

Nie zdradzę co kolega hoduje na parapecie, ale szczęka mi opadła...
Marcin

- 1
Bo Marcin jest z tych, którym się jeszcze chce.
Jakbyś zobaczył moje szkło to sam straciłbyś pasję

- 1
Mann am Boden
miewan pisze:Bo Marcin jest z tych, którym się jeszcze chce.
dzięki ale tu niema co się chwalić
szkoda mi go rozp... ale mam nadzieje ze kolejna aranżacja będzie równie prosta a chwytająca za oczy
- 0
To już niestety ostatni tydzień tego akwarium w tym miejscu miałem zrobić fotkę przed mała dewastacja jaka już uczyniłem gdy odławiałem ryby i tak jeszcze nie odłowiłem wszystkich nie dałem rady w tym naturalnie zarośniętym zbiorniku
.
zrobiłem jakieś zdjęcie tak na szybko ale jest jakie jest musiałem je troszkę przyciemnić bo bił blask z roślin które są już przy tafli wody bo byłaby tylko jasna plama
wstępny projekt nowej aranżacji już mam gotowy tylko muszę go przykleić i powkręcać wkręty do pleksi , kilka fotek wrzucę w poście znalezione i wykorzystane w akwarystyce

zrobiłem jakieś zdjęcie tak na szybko ale jest jakie jest musiałem je troszkę przyciemnić bo bił blask z roślin które są już przy tafli wody bo byłaby tylko jasna plama
wstępny projekt nowej aranżacji już mam gotowy tylko muszę go przykleić i powkręcać wkręty do pleksi , kilka fotek wrzucę w poście znalezione i wykorzystane w akwarystyce
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awokado pisze:Marcin, czekamy na nową odsłonę zbiornika
Już niebawem co wyjdzie z tego wyjdzie nie wiem ale będzie
- 0
No i jest nowa aranżacja trochę tak na szybko wystartowałem bo rośliny były w dużym kotle ale temperatura i czas zrobiła swoje ,straciłem kilka roślin nie do odratowania
. Akwarium wystartowało wczoraj o 1 w nocy i nie końca jestem zadowolony z efektu bo czas gonił i tak na szybko wszystko zasypywałem , no dobra zobaczymy co z tego wyjdzie dziś już woda mętna i garbniki z korzeni robią swoje tak jak to trochę widać na foto zrobionym na szybkom .

- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Witaj. Fajnie się zapowiada. Moim skromnym zdaniem, do wypieszczenia brakuje mchów na korzeniach. A co z trzecim planem? Chcesz go zagospodarować, czy zostawiasz pusty?
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 39
- GG: 0
tomek62 pisze:Witaj. Fajnie się zapowiada. Moim skromnym zdaniem, do wypieszczenia brakuje mchów na korzeniach. A co z trzecim planem? Chcesz go zagospodarować, czy zostawiasz pusty?
Korzenie tym razem mają być widoczne tylko na bokach jest zaplanowane montekarlo a na trzecim planie jest posadzony hemiantus i rotala czekać tylko co z tego wyjdzie bo sporo roślin mi padło niestety i jestem na to zły sądziłem co przetrwało .
- 0