[575l] Korzennie i zielono
Re: [575l] Korzennie i zielono
Ładne akwarium Prezesie
dodatkowy plus za L-ki mam u siebie te same gatunki + Loricarie Red. U mnie L340 już wytresowane, jak podchodzę do szafki z żarciem czekają przy przedniej szybie jak psy
Fajny patent z wodą z pieca, trudny to temat do zrobienia?

- 0
thaz pisze:Bieta pisze:Za Altuma Orinoko.
Piękne, masz je jeszcze?
Tak, mam je cały czas. Co prawda kilka sztuk tylko, ale są.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Awokado pisze:U mnie L340 już wytresowane, jak podchodzę do szafki z żarciem czekają przy przedniej szybie jak psy
U mnie rzadko je widać - w ogóle to mam wrażenie że mało jedzą, bo jak sypnę żarełko,
to reszta ekipy już wszystko zje - a te dopiero wyłażą

Awokado pisze:Fajny patent z wodą z pieca, trudny to temat do zrobienia?
Nie, trochę cięcia rurek miedzianych - znajomy hydraulik uwinął się w 3-4h,
koszty: jakieś 350 zł materiał (miedź, termometr, mieszacz, kranik) + tyle samo robota.
- 0

Czyli 700zł w sumie... w takim razie nadal będę lał zimną
Co do L340 to u mnie w zbiorniku jest sporo zacienionych miejsc i najczęściej widać je właśnie tam, ale w porze kolacji są pierwsze przy korycie, owszem jak stuknę zamykając pokrywę, albo wykonam gwałtowny ruch to zwiewają, ale za moment są z powrotem. Podaj im jakieś gotowane warzywo na widelcu wtedy nikt im nie zabierze. W najnowszym mA pojawi się artykuł który popełniłem wspólnie z Marho, to sobie poczytasz

Co do L340 to u mnie w zbiorniku jest sporo zacienionych miejsc i najczęściej widać je właśnie tam, ale w porze kolacji są pierwsze przy korycie, owszem jak stuknę zamykając pokrywę, albo wykonam gwałtowny ruch to zwiewają, ale za moment są z powrotem. Podaj im jakieś gotowane warzywo na widelcu wtedy nikt im nie zabierze. W najnowszym mA pojawi się artykuł który popełniłem wspólnie z Marho, to sobie poczytasz

- 2
Chłopaki zaczynają się wybarwiać 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Wrzuciłbym jeszcze 2-3 szt jakiejś większej pielęgnicy - może jakieś ziemki?
Nikt nic nie ma ciekawego? Bieta ma Uaru, ale to to mi zje wszystkie zielone

- 0

thaz pisze:Wrzuciłbym jeszcze 2-3 szt jakiejś większej pielęgnicy - może jakieś ziemki?
Sorry, ale Bieta już nie ma Uaru.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".