pompa cyrkulacyjna
Re: pompa cyrkulacyjna
nic dodać nic ująć ,tego brakowało w naszym cityGrzegorz Wereda pisze:... Odbierzecie w 26°C i nie będziecie musieli płacić za przesyłkę.
- 4
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Ja do tego jeszcze dołożę JVP-110
Czyli:
adams - 1xJVP-201
Bieta - 2xJVP-201
Misiak - 1xJVP-201 i 1xJVP-110
WOJTEK24 - 1xJVP-201
Czyli:
adams - 1xJVP-201
Bieta - 2xJVP-201
Misiak - 1xJVP-201 i 1xJVP-110
WOJTEK24 - 1xJVP-201
- 0
No i wpasnie kolejne jebao się z... Ao .
Niestety jebao rw-8 poszło się czesać - w sensie jeszcze chodzi , ale moc gdzieś poszła w gwizdek, potrafi zatrzymać się i nie ruszyć ( karmienie ). Do tej pory - byłem zadowolony, na niestety już nie jestem.
Z bajerów nie korzystałem, może to i błąd.
Co w zamian ????
Macie jakieś pomysły na rzekę
Póki co ratuje jvp.

Niestety jebao rw-8 poszło się czesać - w sensie jeszcze chodzi , ale moc gdzieś poszła w gwizdek, potrafi zatrzymać się i nie ruszyć ( karmienie ). Do tej pory - byłem zadowolony, na niestety już nie jestem.
Z bajerów nie korzystałem, może to i błąd.
Co w zamian ????
Macie jakieś pomysły na rzekę

Póki co ratuje jvp.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Zacny chińczyk zostanie reanimowany.
Znalazłem samą część która się uszkodziła ok za 150pln (350 PLN nowa ) dotarła do mnie w 24 dni i zobaczymy kiedy tym razem się z.......Ao
Za chwilę podłączam
Znalazłem samą część która się uszkodziła ok za 150pln (350 PLN nowa ) dotarła do mnie w 24 dni i zobaczymy kiedy tym razem się z.......Ao
Za chwilę podłączam
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
no już myślałem :P
no już myślałem :P
- 1