Grzałki przepływowe - korzysta ktoś?
Re: Grzałki przepływowe - korzysta ktoś?
Marcin, to własnie tam w poście wyżej jest test tego chińczyka - wypada słabo.
- 0

thaz pisze:Marcin, to własnie tam w poście wyżej jest test tego chińczyka - wypada słabo.
no tak ,tamta jest elektroniczna a ta jest z manualnym pokrętłem wiec tez ciężko powiedzieć jak się ona zachowuje bo nie widziałem nic o tej co pokazałem i sam się zastanawiam nad jej zakupem .
- 0
marcin pisze:no tak ,tamta jest elektroniczna a ta jest z manualnym pokrętłem wiec tez ciężko powiedzieć jak się ona zachowuje bo nie widziałem nic o tej co pokazałem i sam się zastanawiam nad jej zakupem .
no zawsze to mniej badziewia w samym szkle - a poza tym, myślałem że to bardziej efektywne jest.
- 0

thaz pisze:marcin pisze:no tak ,tamta jest elektroniczna a ta jest z manualnym pokrętłem wiec tez ciężko powiedzieć jak się ona zachowuje bo nie widziałem nic o tej co pokazałem i sam się zastanawiam nad jej zakupem .
no zawsze to mniej badziewia w samym szkle - a poza tym, myślałem że to bardziej efektywne jest.
A czy ta grzałka tobie będzie potrzebna skoro na zdjęciach widać ze akwarium stanie koło grzejnika .
- 0
marcin pisze:A czy ta grzałka tobie będzie potrzebna skoro na zdjęciach widać ze akwarium stanie koło grzejnika .
Będzie. To jest garaż, nie tak szczelny jak reszta chaty.
- 0

thaz pisze:marcin pisze:A czy ta grzałka tobie będzie potrzebna skoro na zdjęciach widać ze akwarium stanie koło grzejnika .
Będzie. To jest garaż, nie tak szczelny jak reszta chaty.
no to szukaj kombinuj aż coś wymyślisz zawsze można zwykłą grzałkę schować gdzieś w kącie akwarium z jakimiś dłuższymi roślinami .
- 0
Popatrzcie na grzałki hydora - przepływowe
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie