Poszukuję KOLCOBRZUCHA NILOWEGO
|Strona 1 z 1
Poszukuję KOLCOBRZUCHA NILOWEGO
Wie ktoś może gdzie można zdobyć kolcobrzucha nilowego? Jestem w stanie ponieść wysoką cenę ale nie mogę znaleźć żadnych ofert ani ogłoszeń. Najbardziej interesowałby mnie już większe okazy.
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Poszukuję KOLCOBRZUCHA NILOWEGO
A mógłbyś gdzieś zapodać listę dostępnych u Ciebie ryb, już kolega Leszek puścił zajawkę o strzępielu słodkowodnym, więc masz i "nietypowe" ryby, a takich część z nas szuka.
BTW. nie chcesz, żeby poprawić Ci nick.
BTW. nie chcesz, żeby poprawić Ci nick.
- 0
Mann am Boden
Potwierdzam - w Amazing fish są kolcobrzuchy nilowe - piękne i wredne ale niedrogie
Sorry za off top - jest tam trochę ciekawych i rzadkich ryb ( byłem dziś i widziałem) ale o tym w swoim czasie w odpowiednim dziale poparte zdjęciami.
Sorry za off top - jest tam trochę ciekawych i rzadkich ryb ( byłem dziś i widziałem) ale o tym w swoim czasie w odpowiednim dziale poparte zdjęciami.
- 0
Leszek.G pisze:Sorry za off top - jest tam trochę ciekawych i rzadkich ryb ( byłem dziś i widziałem) ale o tym w swoim czasie w odpowiednim dziale poparte zdjęciami.
Ciekaw jestem niezmiernie, zwłaszcza tych rzadkich.
- 0
|Strona 1 z 1