Zmiana obsady
Zmiana obsady
Tak se pomyślałem przy tej ostatniej zmianie aranżacji o jakiejś zmianie rybostanu co byście polecili np.jakie sami byście cieli mieć nie duże rybki ławicowe ,wymienię gatunki które już miałem i mam na ta chwile a myślę czymś nowym .
- Neon czerwony
- Neon inessa
- Neon czarny
- Hokejówka
- Kardynałki chińskie
- Rodostomusy
- Prystele barwne
-więcej nie pamiętam bo i ich chyba więcej nie było .
- Neon czerwony
- Neon inessa
- Neon czarny
- Hokejówka
- Kardynałki chińskie
- Rodostomusy
- Prystele barwne
-więcej nie pamiętam bo i ich chyba więcej nie było .
- 0
Re: Zmiana obsady
zjedza mi krewetkiMisiak pisze:Leć teraz w stronę Azji. Ja mam brzanki sumatrzańskie i są spoko.
- 0
marcin pisze:zjedza mi krewetki
Może pięciopregie? nie interesują się krewetkami, i do nich garra panda.
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
jurkin pisze:Może pięciopregie? nie interesują się krewetkami
Nie sądzę, żeby była to prawda, chociaż propozycja bardzo ciekawa.
Jako, że są to mięsojady zjadająca każdy rodzaj pokarmu (sztuczny, mrożony, żywy), a dodatkowo żarcie pobierają i z powierzchni i z toni , ale też dna - nie ma opcji, żeby nie zainteresowały się krewetkami.
- 0
Mann am Boden
No brzanki to takie mini piranie jak przychodzi do jedzenia. Do krewetek słabo się nadają 

- 0
Drobnotka nadobna, Drobnoustek obrzezony, Mikrorazbora kubotai, Szczupieńczyk karłowaty, Półdziobek karłowaty
tudzież Kardynałek chinski, Skrzeczyk karłowaty i do tego kirys pigmej który pływa raczej w toni niż przy dnie i bardzo ciekawie to wygląda.
tudzież Kardynałek chinski, Skrzeczyk karłowaty i do tego kirys pigmej który pływa raczej w toni niż przy dnie i bardzo ciekawie to wygląda.
- 0
miewan pisze:jurkin pisze:Może pięciopregie? nie interesują się krewetkami
Nie sądzę, żeby była to prawda, chociaż propozycja bardzo ciekawa.
Jako, że są to mięsojady zjadająca każdy rodzaj pokarmu (sztuczny, mrożony, żywy), a dodatkowo żarcie pobierają i z powierzchni i z toni , ale też dna - nie ma opcji, żeby nie zainteresowały się krewetkami.
Masz rację, wylęg krewetek pewnie miał by z nimi pod górkę. Moich brzanek obecność krewetek nie wzrusza, może dla tego że nie brakuje im mięska w postaci mrozonek. Młodych krewetek też nie mam, ale to raczej wina wody że nie rozmnażają się, w drugim akwa sytuacja ta sama, a tam nie ma co mogło by ich pożreć. Z kolei z brzankami uchowały się młode otosków

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
Leszek.G pisze:Drobnotka nadobna, Drobnoustek obrzezony, Mikrorazbora kubotai, Szczupieńczyk karłowaty, Półdziobek karłowaty
z tego co zaproponowałeś to przemawia do mnie tylko Mikrorazbora kubotai

- 0