Zdechly kirysek
|Strona 1 z 1
Zdechly kirysek
Czesc. Znalazlem dzisiaj na dnie przy korzeniu poobgryzanego kiryska pstrego. Dziwne
bo nie wiem do konca co moglo go tak poturbowac. Mial zjedzone obie dlugie pletwy i obgryziona pletwe grzbietowa. Widze ze drugi tez juz plywa bez jednej dlugiej pletwy. Obsada oprocz kiryskow to otoski przyujsciowe, neonki innesa, gupiki endlera i 2 helenki (na plage ślimaków) zauwazylem tez dzisiaj ze samice gupika ostro gonią kiryski czy moga byc tak agresywne??

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Zdechly kirysek
Ryby mogą podgryzać płetwy innym rybom. Opisz całe akwarium od sprzętu po litraż, obsadę, czas funkcjonowania akwarium, parametry, dosłownie wszystkie informacje dotyczące akwarium -my nie wróżymy z fusów.
Inaczej ciężko ci będzie pomóc.
Inaczej ciężko ci będzie pomóc.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams ja czekam na kryształową kulę, którą zamówiłem na wyprzedaży garażowej wróżek.
Wracając do tematu. Gupiki potrafią być czasami zadziorne i upierdliwe. Przy Endlerkach zauważyłem mała agresję wewnątrz gatunkową i o dziwo wyglądało to tak, że samice z samicami, a samce z samcami robiły bójki i wyścigi po akwarium, co się parę razy skończyło suszoną rybką obok akwarium, albo przysmakiem rybnym dla psa (brak pokrywy)
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Wracając do tematu. Gupiki potrafią być czasami zadziorne i upierdliwe. Przy Endlerkach zauważyłem mała agresję wewnątrz gatunkową i o dziwo wyglądało to tak, że samice z samicami, a samce z samcami robiły bójki i wyścigi po akwarium, co się parę razy skończyło suszoną rybką obok akwarium, albo przysmakiem rybnym dla psa (brak pokrywy)
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 49
- GG: 0
Jak już dostaniesz kulę - napisz mi co kupić aby się nie zepsuło zaraz po gwarancji.
Cyrkulator tunze czy eheim ????
Napisz mi po dostawie.
Cyrkulator tunze czy eheim ????
Napisz mi po dostawie.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
|Strona 1 z 1