odmulacze na baterie
odmulacze na baterie
Jak w temacie , bankowo ktoś z Was takiego używa. Piszcie który najlepszy mile widziane linki 

- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: odmulaczne na baterie
Szkoda kasy, nie polecę ani jednego, łatwiej, dokładniej i taniej odmulisz zwykłymi odmulaczami grawitacyjnymi.
- 0
Mann am Boden
Re: odmulacze na baterie
Krzysiek, a nie kawałek rurki bądź szlaucha?
Przewód to ino elektryczny, a przy nim to tylko łowienie na prąd 
Przepraszam za OT
Sam nie odmulam a jedynie spuszczam wodę przy krótkiego odcinka szlaucha i zaciągu ustnego

Przepraszam za OT

Sam nie odmulam a jedynie spuszczam wodę przy krótkiego odcinka szlaucha i zaciągu ustnego

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
A no właśnie wiele takich opini słyszałem, denerwujące jest to że nie da sie wyczyścić dna bez podmiany wody
- 0
- Czasami zagląda
podmieniać wode, filtrować ją przez sitko i spowrotem tą samą do akwa ? mam świeżego baniaczka 2 (tyg ) wody narazie zmieniać nie chce. a na dole już troche syfu leży
- 0
- Czasami zagląda
Dna raczej nie odmulisz bez podmiany wody
Chyba, że odmulając dno spuścisz wodę i ponownie ją wlejesz do baniaka bez tego co osiądzie na dnie wiadra, miski etc... Tylko jaki jest sens takich czynności??

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
ja odmulacz zrobiłem sobie sam z węza i pojemników po żarciu dla ryb , wyciorem w 2 denka a w 3 zrobiłem otwór wklejałem kawałek rurki i założyłem waż koszt kosztowało mnie to jakieś piec minut roboty i z 8 zł za waż . Jeśli chcesz to wstawię foto jak to wygląda
- 0