Zakładanie nowego akwa, obsada.
Re: Zakładanie nowego akwa, obsada.
Muszę poczytać więcej o tym sklepie. Masz jakieś akwarium na którym się wzorujesz?
Od nich masz rybkę? Aktualnie nie mają nic w ofercie.
Ładny ten bojek.
Od nich masz rybkę? Aktualnie nie mają nic w ofercie.
Ładny ten bojek.
- 0
Rybkę mam od bettafish.pl
Generalnie swojego bojownika załatwiłem najprawdopodobniej zbyt dużymi podmianami wody ale odkąd zacząłem się stosować do porad od flowerfish.pl to płetwy ładnie mu odrastają.
Napisz do nich, oni co jakiś czas usuwają ryby ze sklepu online i dodają ponownie po nowej dostawie z tego co zauważyłem
A akwarium będę wzorował na tym:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wiem ambitnie ale miałem kiedyś za dzieciaka akwarium i nudzą mnie standardowe "oklepane" motywy
Generalnie swojego bojownika załatwiłem najprawdopodobniej zbyt dużymi podmianami wody ale odkąd zacząłem się stosować do porad od flowerfish.pl to płetwy ładnie mu odrastają.
Napisz do nich, oni co jakiś czas usuwają ryby ze sklepu online i dodają ponownie po nowej dostawie z tego co zauważyłem
A akwarium będę wzorował na tym:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wiem ambitnie ale miałem kiedyś za dzieciaka akwarium i nudzą mnie standardowe "oklepane" motywy
- 1
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
slec21 pisze:Wiem ambitnie ale miałem kiedyś za dzieciaka akwarium i nudzą mnie standardowe "oklepane" motywy
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Powodzenia
slec21 pisze:Rybkę mam od bettafish.pl
Ceny mnie powaliły...
To był mój najdroższy bojownik:
Ale kosztował dużo mniej niż te ze strony. I ja jednak wolę długopłetwe odmiany.
Fajnie, że założyłeś ten temat. Trochę się od Ciebie nauczę.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Fajny "dumbo" Długopłetwe odmiany są cięższe w hodowli, bardziej podatne na błędy akwarysty
Doszło w końcu akwarium, w weekend będę zalewał, wrzucę nowy temat na forum gdzie będę opisywał postępy owego zbiornika
Doszło w końcu akwarium, w weekend będę zalewał, wrzucę nowy temat na forum gdzie będę opisywał postępy owego zbiornika
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0