co słychać?
Re: co słychać?
Mogę dać z 9 tęczanek Bosemani. Duże piękne ryby.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Z ostatniej chwili! Spotkanie w instytucie organizujemy w najbliższą sobotę 19.10.2019. W godzinach 13-14. Mnie osobiście bardziej pasuje godzina 14. Po zakończonych pracach akwarystycznych proponuje oczywiście wspomniane już wcześniej spotkanie integracyjne z okazji rocznicy naszego forum. Zjedzmy coś razem, wypijmy i pogadajmy
Serdecznie wszystkich zapraszam! Lokal w którym odbędzie się spotkanie integracyjne to jeszcze niewiadoma, ale pomysły są, informacja jutro lub we czwartek. Bardzo proszę wpiszcie się na listę pod postem jak to będzie z Waszą obecnością, abym mógł zarezerwować stolik 
Lista:
1. Awokado
2. miewan

Lista:
1. Awokado
2. miewan
- 1
Jeśli chodzi o instytut to powinienem się pojawić. Natomiast świętowanie niestety mnie ominie, obowiązki rodzinne i opieka nad juniorem.
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Wiliam bierz młodego - niech poznaje świat.
Bardzo bym chciał ale.............
Niestety ja odpadam.

Bardzo bym chciał ale.............
Niestety ja odpadam.

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomasz, juniora do instytutu wezmę, ale na samo świętowanie to już sobie odpuszczę.
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
William pisze:Tomasz, juniora do instytutu wezmę, ale na samo świętowanie to już sobie odpuszczę.
dalibyśmy radę. W lokalu o którym myślę jest kącik zabaw dla dzieci

- 0
Niestety, ja odpadam. Nie mogę z Wami iść ani do Instytutu, ani na integrację. No chyba, żeby wszystko się przeciągnęło i integracja była po 17. Wtedy bym mogła zaszczycić Was obecnością swojej osoby. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Jakiś mecz na sobotę się szykuje? Hahahadwojak23 pisze:Ja będę. Tylko jak spotkanie to nie w picobelllo...
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz