Drozdowo 2019
Re: Drozdowo 2019
Awokado pisze:Bieta pisze:Jakbyś miał na zbyciu, to z chęcią przygarnę z worek, wiadro piachu. Bardzo je sobie cenie jako podłoże
Elu, to podłoże świetnie wygląda, jest przyjemne w dotyku, ale... zatwardza wodę i podnosi PH![]()
Sorki za off topic.
W bocjach wspaniałych to mi nie będzie przeszkadzało. Ewentualnie na wyjazdy trochę się przyda.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Wygląda na to że będziemy z Tomkiem w Drozdowie nie jesteśmy pewni na 100% ale bardziej na tak 

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 6
- GG: 0
U nas sprawa ma się niestety tak, że prawdopodobnie nie dostanę wolnego w pracy i nas nie będzie 

- 0
- Dzieląc pasję mnożymy radość -
Mieliśmy się pojawić i o czymś opowiadać, ale nie miałem ustalonych szczegółów do końca. Paulina ostatnio rozmawiała z Robertem jednak od tego czasu dużo się u nas pozmieniało, a niestety grafikowcy w firmie są mało zainteresowani tym kiedy ktoś chciałby mieć wolne.
- 0
Małozoolny pisze:U nas sprawa ma się niestety tak, że prawdopodobnie nie dostanę wolnego w pracy i nas nie będzie
Pisałeś gdzieś, że pracujesz przy kompie w domu. To może można popracować przy kompie w Drozdowie?
- 1

Seban pisze:Małozoolny pisze:U nas sprawa ma się niestety tak, że prawdopodobnie nie dostanę wolnego w pracy i nas nie będzie
Pisałeś gdzieś, że pracujesz przy kompie w domu. To może można popracować przy kompie w Drozdowie?
Nie jest tak łatwo, mam też połączenia real time telefoniczne co utrudnia. Dodatkowo zmiany poranne od godzin 6-8 pracujemy z biura, tak samo ze zmianą popołudniową na 14

- 0
Od wczoraj oficjalnie AO.pl po raz kolejny jest patronem medialnym Drozdowa.
Więc liczymy na relacje i z 21-go i 28-go
Więc liczymy na relacje i z 21-go i 28-go
- 1
Mann am Boden