Palmiarnia w Gliwicach - tanga
|Strona 1 z 1
Re: Palmiarnia w Gliwicach - tanga
Wielka szkoda, że Gliwice tak daleko. Jest na co popatrzeć. Jak już w końcu odpalą zbiorniki we wrocławskim ZOO to wtedy wybiorę się na objazdówkę akwarystyczną południowej Polski.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Re: Odp: Palmiarnia w Gliwicach - tanga
Mam prośbę / propozycje: czy nie można wstawać akwaria że świata do działu linki albo coś takiego? Robi się śmietnik. A nasze akwaria to chyba miały być nasze akwaria.
Filmik fajny ale chyba nie tu.
Filmik fajny ale chyba nie tu.
- 0
-
jarek86
Nie zgodzę się, przyjmując tylko i wyłącznie, że w tej kategorii umieszcza się wyłącznie Nasze zbiorniczki, trzeba by nazwać ten dział Galeria i po umieszczeniu paru baniaczków zamykać całe działy,
filmy i fotki "innych" dają możliwość szerszego przejrzenia aranży i sposobu urządzania baniaków, zdjęcia i filmy z natury pomogą w "sztucznym udawaniu namiastki natury".
Dla tego ten dział został podzielony umownie na kontynenty lub popularne "formy zbiorników", żeby zapakować tu jak najwięcej i to różnych informacji.
Zresztą popatrz jak teraz nazywa się ta witryna
, czy teraz możemy już tu "śmiecić" 
filmy i fotki "innych" dają możliwość szerszego przejrzenia aranży i sposobu urządzania baniaków, zdjęcia i filmy z natury pomogą w "sztucznym udawaniu namiastki natury".
Dla tego ten dział został podzielony umownie na kontynenty lub popularne "formy zbiorników", żeby zapakować tu jak najwięcej i to różnych informacji.
Zresztą popatrz jak teraz nazywa się ta witryna

- 0
Mann am Boden
Re: Odp: Palmiarnia w Gliwicach - tanga
Teraz już gra
i filmy fajniejsze się zrobiły. Dzięki.
A gupiki to w który biotop wstawać?

A gupiki to w który biotop wstawać?
- 0
-
jarek86
Tylko historycznie. Są już wszędzie.... Jakiś czas temu, gdy szukałem obsady J.Wiktorii, bodajże w fishbasie znalazłem je na liście, co prawda intrudokowane, ale jednak.. I o mało co nie popełniłem takiej Wiktorii...
rad.
rad.
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
|Strona 1 z 1