III Akwarystyczny Spływ Kajakowy 21-23.06.2019 r.
Re: III Akwarystyczny Spływ Kajakowy 21-23.06.2019 r.
I jeszcze kilka fotek z cudownego spływu kajakowego. Wielkie brawa Sebastianie. 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
I jeszcze trochę pofociłam :
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
A już od dzisiaj czaruję pogode na kolejną edycję Akwarystycznego Spływu Kajakowego. 

- 0
Elka, Ty lepiej czaruj śnieg na kulig, bo pogoda na spływ na pewno będzie.
spam :
Dla spostrzegawczych zmieniłem tytuł wątku w pierwszej serii zdjęć wrzuconych przez Elżbietę
spam :
Dla spostrzegawczych zmieniłem tytuł wątku w pierwszej serii zdjęć wrzuconych przez Elżbietę

- 1
Mann am Boden
miewan pisze:Elka, Ty lepiej czaruj śnieg na kulig, bo pogoda na spływ na pewno będzie.
spam :
Dobra, to zaczynam czarować pogodę: śnieg i mróz na kulig. Tylko mam pytanie, gdzie nas w tym roku wywieje na ten kulig. Miejscówa musi być suuuper.
- 0
Ela, dzięki za fotorelację! Miło się ogląda
Dobrze widziałem, że płynęłaś sama? Czy na zdjęciach w kapeluszu był ktoś inny?

- 0
Awokado pisze:Ela, dzięki za fotorelację! Miło się oglądaDobrze widziałem, że płynęłaś sama? Czy na zdjęciach w kapeluszu był ktoś inny?
W kapeluszu, to byłam ja. Jednak nie płynęłam sama, aczkolwiek zabrakło Adasia z Drozdowa.
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
duch amazonski pisze:Zdjęcia z drona super.
Wow, chociaż raz mi się udało.

- 0
Przepraszam, że dopiero teraz, ale od spływu do połowy sierpnia byłem wyłączony ze wszystkiego.
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za udział w spływie. Mam nadzieję, że bawiliście się tak dobrze jak ja. Fajnie byłoby, aby w przyszłym roku udało się zorganizować kolejny spływ. Wstępna data to 1-3 maja.
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim sponsorom. Dzięki Wam uczestniczy spływu otrzymali super prezenty. Dziękuję też patronom medialnym. Dzięki Wam, cały świat, wie o naszej imprezie i może podziwiać zdjęcia ze spływu.
Mam nadzieję, że widzimy się w przyszłym roku.
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za udział w spływie. Mam nadzieję, że bawiliście się tak dobrze jak ja. Fajnie byłoby, aby w przyszłym roku udało się zorganizować kolejny spływ. Wstępna data to 1-3 maja.
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim sponsorom. Dzięki Wam uczestniczy spływu otrzymali super prezenty. Dziękuję też patronom medialnym. Dzięki Wam, cały świat, wie o naszej imprezie i może podziwiać zdjęcia ze spływu.
Mam nadzieję, że widzimy się w przyszłym roku.
- 2