Nałęczów 2019
Re: Nałęczów 2019
Na zwykłej kartce papieru napisłam:
Paludarium
świat fauny:
świat flory:
Wymieniłam w jęz. łacińskim nazwy, a całość zalaminowałam.
Zerknij na MDA, na posty, tam jest pokazane.
Paludarium
świat fauny:
świat flory:
Wymieniłam w jęz. łacińskim nazwy, a całość zalaminowałam.
Zerknij na MDA, na posty, tam jest pokazane.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
zamawiam jednąBieta pisze:miewan pisze:Jeżeli macie chęć porobić opisy swoich zbiorniczków to mam „ramki” na kartki zeszytowe A5.
Mam też kilkanaście małych nalepek z logo forum , kilka dużych i śladowe ilości wizytówek
Bierz wszystko przyda się. Ja osobiście potrzebuję dwie ramki.

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Gadałem z Jackiem, wystawa będzie na dużej sali, nie w korytarzach. Z miejscem nie powinno być problemu. Jacek będzie na miejscu od czwartku, jeśli zdąży to naleje nam wody do zbiorników, żeby zdążyła się ogrzać.
- 1
Wezmę grzałkę 2000 Watt szybciutko nagrzeje w wiadrze wodę. Problemu z tym nie będzie. Grzałka tak w formie spirali, jak się kiedyś wode gotowało.
- 2
Z zalaniem baniaków pomysł pierwsza klasa, dogrzać zawsze można
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Słuchajcie, w temacie tych tabliczek informacyjnych, o których wspominał Miewan i Ela. Postarajmy się i niech każdy taką kartkę A5 przygotuje. Jeżeli ktoś nie ma jak tego wydrukować to dajcie znać i ja to zrobię, proszę tylko o przesłanie gotowej kartki do druku. Kłopotu mało, a efekt może być fajny. Postarajmy się żeby to nasze stoisko wyglądało jak najlepiej! 

- 0
Jacek działa już na miejscu wystawy. Ustawianie zaczął od naszego stanowiska. Są drobne zmiany:
- Ela dostanie stół 140x70
- następnie staną trzy akwaria (Adams, Miewan, Awokado)
- akwarium Leszka ustawimy na kilku paletach (okazało się, że stoły w Nałęczowie mogą nie utrzymać zbiornika)
- Ela dostanie stół 140x70
- następnie staną trzy akwaria (Adams, Miewan, Awokado)
- akwarium Leszka ustawimy na kilku paletach (okazało się, że stoły w Nałęczowie mogą nie utrzymać zbiornika)
- 0
Wow, jakoś będe musiała się zmieścić. Przeboleję to. Będzie nowe wyzwanie, jak zapanować nad całością i pięknie to ustawić. Ale wierzę w swoje umiejętnoći artystyczne. Wiem, że dam radę. Oby tylko chłopaki zapakowali wszystkie moje klamoty. 

- 0