POLISH INTERNATIONAL AQUARIUM SHOW
Re: POLISH INTERNATIONAL AQUARIUM SHOW
Trza być twardym a nie mietkim .
Po alko za kółko nie wsiadać .
Po alko za kółko nie wsiadać .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Po alko za kółko nie wsiadać .
0
Ale czemu przez tydzień!?
- 0
Do 10 h - max , testowałem na sobie
Znam swoje skromne możliwości.
Znam swoje skromne możliwości.
- 0
adams2121 pisze:skromne
Bardzo. Sto pięćdziesiąt kilo i dwa metry wzrostu
- 0
hmm.....jeżeli. smakuje jak wygląda, to zawiszcze możliwości posiadania i degustacji.
- 0
Rebeliant
Bez popitki , bez zagryzki .
Pod okrzyk
Lokalne wyroby to jest to . Dobre bo Polskie
A nie produkcja przemysłowa.
Pod okrzyk
Lokalne wyroby to jest to . Dobre bo Polskie
A nie produkcja przemysłowa.
- 0
Tylko nie wiadomo kiedy zetnie, pam i urwany film, a potem się człowiek dowiaduje co zrobił i co naopowiadał
- 0
Mann am Boden
Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść - tak ktoś, kiedyś, gdzieś śpiewał
Jak ulał pasuje do odpowiednich trunków .
Druga sprawa - tego nie pije się do końca - zawsze jest zawleczka z opóźnieniem do nawet 1h .
Jak ulał pasuje do odpowiednich trunków .
Druga sprawa - tego nie pije się do końca - zawsze jest zawleczka z opóźnieniem do nawet 1h .
- 0
miewan pisze:Bo zaznaczmy jednak, że zaproszenie skierowane zostało do Elżbiety, forum ( nikt z „granatowych” czy „zielonych”) oficjalnie takiego zaproszenia tym razem nie dostało.
Nie mam na celu się kłócić, ale bardzo proszę o niewypisywanie bzdur. Zarówno "granatowi" jak i "zieloni" zaproszeni zostali przeze mnie osobiście w Drozdowie i ogólnie podczas zakończenia WDA 2018. Nie sądziłem, że brak zaproszenia w formie papierowej nie będzie traktowane jako zaproszenie! Przyznaję szczerze, że nie miałem możliwości wydrukowania zaproszeń na czas Drozdowa ze względu na zbyt krótki okres między powrotem z Azji, a samą imprezą. W przypadku udziału akwariumonline w WDA rozmawiałem z Tobą miewanie osobiście. Napisałem do Eli, ponieważ z Twojej strony była w tej sprawie cisza, a kontakt z Tobą w miesiącach do tego czasu sam dobrze wiesz jak wyglądał.
Papierowe zaproszenia "oficjalne" też były i wręczyłem aktywnym "granatowym" i "zielonym" dodatkowo w trakcie targów w Animals Days w Nadarzynie, ale tylko na zasadzie przypomnienia.
Bardzo przykro mi się to czytało.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 18
- GG: 0