sturisoma złocista
Re: sturisoma złocista
A Tomku czy ta plexi 2mm jest wystarczająco sztywna po sklejeniu czy lepiej z 3mm grubości??
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 29
- GG: 0
Super wytrzymałości to to nie ma - na moje potrzeby wystarcza.
Im grubsze tym woda gorzej naturalnie rusza się na zewnatrza i do wewnątrz. Tak mi się wydaje
Im grubsze tym woda gorzej naturalnie rusza się na zewnatrza i do wewnątrz. Tak mi się wydaje
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
U mnie to wygląda teraz tak:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pisane z matplanety
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pisane z matplanety
- 0
Pozdrawiam
Konrad

Konrad

Wrzuciłem jeszcze kawałek drewna - jak ponownie zaliczę spektakularną porażkę to spróbuję jeszcze raz z kotnikiem w akwarium ogólnym.
Pisane z matplanety
Pisane z matplanety
- 0
Pozdrawiam
Konrad

Konrad

adams2121 pisze:A mają prąd wody?
Pralki nie ma. Myślę, że ruch wody jest taki sam lub nieco mocniejszy niż ten na Twoich filmikach.
- 0
Pozdrawiam
Konrad

Konrad

To u mnie pralka jest i to mocno .
Druga sprawa- młode do 1 cm na wolności u mnie zajmują miejsca prZy największym nurcie . Czy FX czy cyrkulator - zawsze na wylocie ich się najwięcej gromadzi .
Druga sprawa- młode do 1 cm na wolności u mnie zajmują miejsca prZy największym nurcie . Czy FX czy cyrkulator - zawsze na wylocie ich się najwięcej gromadzi .
- 0
Karmienie u mnie
Z dziś .
Kolejka jak za komuny za mięsem i " cudowne tabsy"
Z dziś .
Kolejka jak za komuny za mięsem i " cudowne tabsy"
- 2