kubełkowe filtry zewnętrzne
Re: kubełkowe filtry zewnętrzne
adams2121 pisze:W takim przypadku Seban- wysłać na zakupy, do fryzjera, make up-a itp.
To nie z Martą. Gdybym wiedział, że tym razem będzie w zasięgu głosu, to wcześniej kupiłbym jej voucher do Artystycznego Ciacha. Jedyna skuteczna metoda.
- 0

Czyli metoda jakaś jest .
Ja poleciałem stereotypem, każda kobieta woli/lubi co innego .

Ja poleciałem stereotypem, każda kobieta woli/lubi co innego .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Rozumiem .
Koszty Leszek można ukryć przed drugą połową.
Do tej pory moja żona nie wie ile płaciłem za jakie ryby .
A kwoty czasem są większe niż FX nowy .
Na szczęście . Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Jak to dobrze,ze ja nie muszę ukrywać się przed drugą połową z prawdziwymi kosztami akwarystyki

- 2
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ale w zamian tobie nikt nie kupi filtra / falownika czy innego przydasia
Każdy kij ma 2 końce .

Każdy kij ma 2 końce .
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ja zrobiłem inaczej, odkładałem sobie kasę na ryby/akwarium do przygotowanej koperty. Po sprzedaży miotu rozmnożonego Callipterusa wpadło tam parę złotych. Z żoną umówiłem się, że to co w kopercie nie istnieje i tylko ja dysponuję tą kwotą. Mam spokój, co kupię i za ile korzystając z tych pieniędzy to moja rzecz
Polecam takie rozwiązanie, święty spokój.

- 1
Awokado pisze:Ja zrobiłem inaczej, odkładałem sobie kasę na ryby/akwarium do przygotowanej koperty. Po sprzedaży miotu rozmnożonego Callipterusa wpadło tam parę złotych. Z żoną umówiłem się, że to co w kopercie nie istnieje i tylko ja dysponuję tą kwotą. Mam spokój, co kupię i za ile korzystając z tych pieniędzy to moja rzeczPolecam takie rozwiązanie, święty spokój.
A jak ktoś ma drugą połówkę- to rozwiązanie Awokado jest doskonałe.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ja podobnie, chwalę sobie chinole HW - choć przepustowość z załadowanymi złożami to ciut poniżej tego co podaje producent.
Takie HW-302 to IMHO ideał do 150l max.
Takie HW-302 to IMHO ideał do 150l max.
- 0