Zbiornik towarzyski 375l
Re: Zbiornik towarzyski 375l
Zostałem obdarowany pięknym kawałkiem drewna do akwarium, muszę go jednak lekko „poprawić” generalnie chodzi o połączenie dwóch kawałków korzeni ze sobą. Zwykle używałem w tym celu silikonu lub trytytek. W tym przypadku będzie to kłopotliwe. Do głowy przyszły mi wkręty z kwasowki/nierdzewki ale nie używałem tego jeszcze w akwarium i chciałem dopytać czy to dobry pomysł?
- 0
Też obstawiam samca To jedne z moich ulubionych rybek. Patrząc na Twoje zdjęcia coś czuję, że jeszcze do nich wrócę.Awokado pisze:Co myślicie o Kakadu ze zdjęcia nr 3 kolejny samiec czy bardzo wyrośnięta samiczka?
- 0
Już wiem na 100%, że to samiec. Wybierając ryby byłem pewien układu płci. Samice były sztuka w sztukę identyczne, a tu nagle zaczęły rosnąć płetwy. Tak naprawdę to jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie go oddam, bo jeszcze tydzień, dwa i samce zaczną się bić, wtedy na pewno zostanie tylko jeden, a byłoby szkoda. Postaram się na dniach wrzucić aktualne foty, wczoraj do zbiornika trafił piękny korzeń, który zaoferowała mi nasz koleżanka Bieta . Dzięki zastosowaniu wkrętów z nierdzewki łatwo i szybko umieściłem go na dnie akwarium, pomimo tego, że jest kompletnie suchy. Teraz akwarium to jedno wielkie korzeniowisko, ale Guianacary zadowolone, kopią dołki i rosną w najlepsze
- 0
Dawaj, dawaj zdjęcia Lubię oglądać Twoje dokonania.Awokado pisze:Postaram się na dniach wrzucić aktualne foty, wczoraj do zbiornika trafił piękny korzeń, który zaoferowała mi nasz koleżanka Bieta
- 0
Wpuść predatora - będzie akcja
No i pokarmu mniej
No i pokarmu mniej
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Wpuść predatora - będzie akcja
No i pokarmu mniej
Tomek, przeczytałem uważnie, trzy razy, nadal nie rozumiem
1. Jakiego predatora?