Rozklejenie akwarium?
|Strona 1 z 1
Rozklejenie akwarium?
Cześć, jestem tutaj nowy i podobnie nowy w tematach akwarystyki. Kiedyś jak byłem młodszy miałem mały zbiornik a teraz postanowiłem zafundować sobie coś większego.
Kupiłem Juwela Rio 180 i 2 dni po zalaniu zauważyłem niepokojące (przynajmniej mnie) sygnały na łączeniu przedniej szyby z boczną. Załączam zdjęcia. Dajcie pls znać czy to jest normalne czy powinienem zlać wodę i reklamować zbiornik?
Z góry dzięki i pozdrawiam
Kupiłem Juwela Rio 180 i 2 dni po zalaniu zauważyłem niepokojące (przynajmniej mnie) sygnały na łączeniu przedniej szyby z boczną. Załączam zdjęcia. Dajcie pls znać czy to jest normalne czy powinienem zlać wodę i reklamować zbiornik?
Z góry dzięki i pozdrawiam
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Rozklejenie akwarium?
Na zdjęciach (przynajmniej ja) nic nie widzę prócz niechlujnej roboty.
Jeśli się sączy woda to oczywiście że reklamować bo uważam że będzie kwestią czasu jak zacznie przeciekać mocniej.
Jeśli się sączy woda to oczywiście że reklamować bo uważam że będzie kwestią czasu jak zacznie przeciekać mocniej.
- 0
Re: Rozklejenie akwarium?
nigdy bym w domu nie postawił gotowca ze sklepu, taniość, bylejakość oraz wygięte szyby po napełnieniu.
- 1
Rebeliant
|Strona 1 z 1