Drozdowo 2018
Re: Drozdowo 2018
Wstawiłem sobie wolne na Drozdowo. Kwestia uzgodnien z żoną i dojazdu.
Wysłane z mojego HTC U Play przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC U Play przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Seban, a jak wyglada sprawa kosztów? Wyglada na to, ze przyjadę sam wiec kwestia noclegu dla jednej osoby + wyżywienie, bo słyszałem ze Pani Krysia świetnie karmi 

- 0
Od trzech lat, ceny u pani Krysi się nie zmieniają. Mam nadzieję, że w tym roku też będzie bez zmian. Nocleg 35 zł, śniadanie 15 zł (warto je wziąć). Na piątek, na grilla, musisz mieć swoje wyżywienie. Płacisz 20 zł i za tę kasę, masz dwa bardzo duże obiady w muzeum (sobota i niedziela) i w sobotę grilla. Gdyby pan Kryś miał nas wozić, to za jeden kurs, w zeszłym roku, kasował nas 50 zł. Czyli wychodzi na głowę 12,50 zł (przy 4 osobach na kurs). Wszystkie noclegi jakie zaklepuję to z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. Zapisać Cię?
- 1

Właśnie dopisałem się do listy na tegoroczne Drozdowo. W moim przypadku w grę wchodzi jeden nocleg sobota/niedziela. Z Białegostoku wyjadę wcześnie rano w sobotę. Będę miał w aucie wolne miejsca, więc jeśli ktoś będzie chętny to zapraszam. William, jak chcesz to mogę Cię zgarnąć i pojedziemy razem. Dawajcie znać 

- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 31
- GG: 0
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 1
- Często zagląda
- Reputacja: 41
Czy w związku z powyższą informacją, zamieszczoną na drugiej żółtej karcie powinnismy się zgadzać bezpośrednio do osób z muzeum, czy samo zgłoszenie u Sebana wystarczy? Czytałem zapis, ze bilety można nabyć również na miejscu w czasie imprezy, ale wole się upewnić, stad pytanie 

- 0
Możesz podać swoje dane bezpośrednio do muzeum, pamiętając o podaniu forum, lub jak chcesz to ja zgłoszę.
- 0