Zbiornik towarzyski 375l
Re: Zbiornik towarzyski 375l
Dziurawią ci się nowe czy stare liście ?
Nowe - wyrośnięte już u ciebie w zbiorniku .
Nowe - wyrośnięte już u ciebie w zbiorniku .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomek, wiem do czego zmierzasz. Tak dziurawi mi nowe liście, stare zreszta tez.
- 0
Tak jak seban mi kiedyś podpowiedział też brak potasu i po podaniu samego potasu pomogło.
- 0
Potas na 90%
Te rośliny lubią dużo światła. Czy hydrococtyli żółkną brzegi?

Te rośliny lubią dużo światła. Czy hydrococtyli żółkną brzegi?
- 0
Nie, nie żółkną, roślina ma ładne przyrosty. Co ciekawe obok rośnie hydrocotyle tripartita japan i tam nie ma żadnych ubytków na liściach.
- 0
Postanowiłem przełamać panujący w ostatnich dniach pustostan na naszym forum, dlatego na szybkości skleiłem krótki filmik podczas karmienia swoich ryb. Ryby chętnie wcinają ogórek, paprykę, cukinię, artemię, ochotkę, wodzień, a kompletnie oszalały na punkcie tabletek glopex. Mam nadzieję, że moja wrzutka zainspiruje pozostałych i wyzwoli w Was chęć publikacji aktualnych zdjęć i filmików waszych szkieł, w końcu mamy wrzesień, a przed nami kilka miesięcy które akwaryści lubią najbardziej

- 5
Fajny :-) Dzieje się tam w tym baniaku
Tętni życiem!
Ahhhh... wróciłbym, chociaż 200l.... :P może niebawem
bo jak się takie obrazki ogląda... eh :P cuda!

Ahhhh... wróciłbym, chociaż 200l.... :P może niebawem
bo jak się takie obrazki ogląda... eh :P cuda!
- 0

Ryby są małe, jest ich sporo, cały czas coś się rusza to prawda. Trudno skupić się na jednym fragmencie zbiornika. Kakadu powoli zaleca się do samic, więc może niedługo będą ciekawsze obrazki do podpatrzenia.
- 0