2000l
Re: Odp: 2000l
jarek86 pisze:Jak jestem na liście wrogów to nie jadę, nie znam Cię i wiem co mnie tam czeka, jak po wytknieciu błędów zostałem wpisany do czarnego kajetu Waćpana.
Efekty obejrze przez forum, a jak temat ucichnie to będę wiedział co się stało
Ps do Miewana: tylko raz zwróciłem uwagę na powielanie wątków na forum a już dałeś mi przypinke malkontenta
Wyluzuj, nikt Tobie krzywdy nie zrobi.

Malkontentem wielokrotnie mnie już na forum nazwano i afery z tego nie robię, do głowy też nie biorę.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Re: 2000l
Myślę, że coś takiego zdałoby egzamin.
Adam, wiesz, że nie lubię zwrotów typu "wydaje mi się", "mam nadzieję", "myślę że". "Jestem pewien, ponieważ już to przerobiłem" - znacznie bardziej mi odpowiada. Zdecydowaliśmy się na New Jet 8 000, to już postanowione. Sprawdzę, wystawię opinię.
Jak jestem na liście wrogów to nie jadę, nie znam Cię i wiem co mnie tam czeka, jak po wytknieciu błędów zostałem wpisany do czarnego kajetu Waćpana.
Zaciukam Cię siekierą bez świadków, wcześniej wykopiesz sobie jamkę w ogródku, będziesz miał do wyboru kilka łopat (polecam Fiskarsa), pozwolę Ci zapalić ostatniego papierosa w życiu (znaj mój humanitaryzm), nawet, jeżeli nigdy w życiu nie paliłeś. Odszczekasz "wytknięcie błędów", a potem daruję Ci życie. Wchodzisz w to?
- 0
alexb47 pisze:Zaciukam Cię siekierą bez świadków, wcześniej wykopiesz sobie jamkę w ogródku, będziesz miał do wyboru kilka łopat (polecam Fiskarsa), pozwolę Ci zapalić ostatniego papierosa w życiu (znaj mój humanitaryzm), nawet, jeżeli nigdy w życiu nie paliłeś. Odszczekasz "wytknięcie błędów", a potem daruję Ci życie. Wchodzisz w to?

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
alexb47 pisze:będziesz miał do wyboru kilka łopat (polecam Fiskarsa)
Mam siekierę X17 (ostatnio trochę żałuję, że nie większą), sekator (raz już go musiałem wymienić, bo się zębatka połamała) i zestaw noży kuchennych. Mógłbym otworzyć fanklub Fiskarsa - co od nich nie kupię to działa super, z badziewnej plastikowej zębatki w sekatorach na szczęście już się wycofali

Dodam żeby nie było, że nie na temat: czekam tylko aż będą robić filtry do akwariów;)
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 0
- GG: 0
Alex znowu nie słuchasz, nie chodzi o zwiększenie przepływu przez "superdoniczkę" tylko wywołanie samego dodatkowego ruchu mas wody w baniaku, a to jak sama nazwa wskazuje można osiągnąć stosując cyrkulatory/falowniki,
najprawdopodobniej Twoja obecna pompa daje i da radę, wydatek na mocniejszą pompę jest raczej zbędny ( ale to Twoja kasa).
najprawdopodobniej Twoja obecna pompa daje i da radę, wydatek na mocniejszą pompę jest raczej zbędny ( ale to Twoja kasa).
- 0
Mann am Boden
Alex znowu nie słuchasz, nie chodzi o zwiększenie przepływu przez "superdoniczkę" tylko wywołanie samego dodatkowego ruchu mas wody w baniaku, a to jak sama nazwa wskazuje można osiągnąć stosując cyrkulatory/falowniki,
najprawdopodobniej Twoja obecna pompa daje i da radę, wydatek na mocniejszą pompę jest raczej zbędny ( ale to Twoja kasa
Jędrek, pogięło Cię? Falowniki w hydroponice?
Dodam żeby nie było, że nie na temat: czekam tylko aż będą robić filtry do akwariów;)
Witaj w klubie, jestem zagorzałym fanem Fiskarsa

- 0
Byłem, widziałem, wąchałem, nie czułem jakiegoś szczególnego fetoru.
Zwracam honor, mocniejsza pompa jest nieodzowna, obecne 3500 nie jest w stanie ruszyć syfu, ba nawet liści gigantei. Chociaż do cyrkulatora chyba Alex został przekonany, nawet ma już miejsce instalacji
.
Przy czasowym zwiększeniu " mechaniki" będzie dobrze.
Zwracam honor, mocniejsza pompa jest nieodzowna, obecne 3500 nie jest w stanie ruszyć syfu, ba nawet liści gigantei. Chociaż do cyrkulatora chyba Alex został przekonany, nawet ma już miejsce instalacji

Przy czasowym zwiększeniu " mechaniki" będzie dobrze.
- 0
Mann am Boden