20l by Windus
Re: 20l by Windus
Dać zbrojnikom wygłodniałym . Oczyszcza same .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Spróbowałem z wielką ostrożnością i strachem ale działaSeban pisze:Wybielacz acze domestos.

To teraz pytanie z innej beczki. Co polecicie do oświetlenia tego zbiornika? Mam żarówkę energooszczędna ma mały gwint. Ale coś roślinki powoli rosną. Może dodać coś na LED'ach?
p.s. spokojnie nie chcę naruszać obudowy.
- 0
Naświetlacza nie dałem ale znalazłem moduły LED, które kiedyś były w dużym akwarium. Łącznie 11 sztuk po 3 diody na każdy. Zupełnym przypadkiem profil idealnie pasował na szerokość akwariumdwojak23 pisze:Naswietlacz 10w?

Po podmianie wody rośliny zaczęły intensywnie bąbelkować. Na drugi dzień było już zdecydowanie słabiej, oto zdjęcie mchu:
A to bojownik:
Od dziś zacząłem lać węgiel w płynie bo coś na buckach pojawiły się krasnorsoty. Do tego mam zamiar wyłowić dwa otoski. W akwarium zostałbym sam bojek plus jedna krewetka.
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Jest to poświęcenie na które jestem gotówadams2121 pisze:I wiesz że zostanie bojek sam

Otoski miałby niszczyć glony ale dość mocno brudzą. Widać to na podłożu na zdjęciu z bojownikiem. Dam radę bez nich.
Mam też zamiar trochę podgonić rośliny światłem i CO2 w płynie i zobaczymy jaki będzie efekt

- 0
Dorzuć coś na glony
Już na starcie.
Zazwyczaj nie wychodzi bez.

Już na starcie.
Zazwyczaj nie wychodzi bez.
- 0
Coś co je będzie konsumować finalnie .
Mniejszy ból .
Większy - próbój wyeliminować przyczynę.
Mniejszy ból .
Większy - próbój wyeliminować przyczynę.
- 0