Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Ogarnięte. Następna podmianka za miesiąc z braku czasu. Zobaczymy w jakim stanie to będzie
- 2
Misiak, jak dla mnie zbiornik pierwsza liga. Obejrzałoby się na żywo
- 0
A jak wygląda dziś?
- 0
+ A On nachyliwszy się pisał palcem po ziemi +
- Rezydent
- Reputacja: 54
- GG: 0
- Bywalec
- Reputacja: 39
Michał znajdzie chwilę , wrzuci coś
Trochę zalatany teraz
Trochę zalatany teraz
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jutro się przeciągło.
Fotki popstrykane przed chwilą. Miałem chwilkę i w końcu zrobiłem szklane drzwiczki tak jak pod 726tką.
Strasznie mi to zarasta po lewej i zatraca się ten efekt połączenia między baniakami. Dodatkowo po lewej tym razem atakują sinice i nie daję im rady. To co pomagało u kolców tutaj wybiło mi otoski, a sinice buszują w najlepsze. Póki co zbieram przy podmianach, ale jak tak dalej pójdzie zrobię restart i wywalę przy okazji 95% roślin żeby było jak na początku istnienia tego baniaka, bo wtedy mi się podobał najbardziej.
Widok tradycyjny:
I widok z góry:
Fotki popstrykane przed chwilą. Miałem chwilkę i w końcu zrobiłem szklane drzwiczki tak jak pod 726tką.
Strasznie mi to zarasta po lewej i zatraca się ten efekt połączenia między baniakami. Dodatkowo po lewej tym razem atakują sinice i nie daję im rady. To co pomagało u kolców tutaj wybiło mi otoski, a sinice buszują w najlepsze. Póki co zbieram przy podmianach, ale jak tak dalej pójdzie zrobię restart i wywalę przy okazji 95% roślin żeby było jak na początku istnienia tego baniaka, bo wtedy mi się podobał najbardziej.
Widok tradycyjny:
I widok z góry:
- 3
Jedne z najpiękniejszych akwarii jakie widziałem. Nie bije sztucznością i przesadnym perfekcjonizmem. Taki opanowany chaos. Serdeczne gratulacje.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 39