Chrusty 2018
Re: Chrusty 2018
miewan pisze:Flądry pierwotnie były dwie, ale jedna nie przetrwała nocy, za to, za tą drugą dostaliśmy wyróżnienie dodatkowe w kategorii najciekawsze ryby wystawy ( też płaszczka, minogi i sumy od Tabu - chociaż te to chyba dostały nagrody), nieco obawiając się czy przywiozę "wyróżnioną" do Białego żywą, została w Chrustach, a my mieliśmy o jeden zbiornik mniej do posprzątania.
Nie wiem czy gdzieś Prof. Kujawa będzie udostępniał foty, ale zrobił jej całą serię, odwracając ją na boki a nawet na wznak (zwłaszcza ta akrobacja przechyliła decyzję o jej pozostawieniu ).
Braaaawo Panowie za wyróżnienie .

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Nie wiem tylko za co,
Ryba pojawiła się z zupełnego przypadku z „rozmowy ratunkowej”, moja była tylko ok 40 godzin, jedyne co, to fakt, że przeżyła do końca wystawy,
Ryba pojawiła się z zupełnego przypadku z „rozmowy ratunkowej”, moja była tylko ok 40 godzin, jedyne co, to fakt, że przeżyła do końca wystawy,
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Flądry pierwotnie były dwie, ale .
Wiesz jaki gatunek?
Wygląda znowu na jakiś rarytas, więc nawet nie żartuj że została.
miewan pisze:drago pisze:A jak to się stało że nikt nazwy nie wiedział?
Kryśka zalewał się, że to paróweczki, i że nie chce mu się szukać ich nazwy w zamówieniu
Trzeba było zrobić konkurs dla uczestników i zwiedzających.
- 0
Obiecane foteczki, które zrobiliśmy na wystawie. "Parówy" też się załapały 

- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
A tu druga porcja fotek (dowiedziałem się przed chwilą, że maksymalna liczba dodawanych załączników to 20
) Tym samym, będzie to mój 1000 post na forum! Milutko
Fajnie, że zbiegło się to akurat z publikacją zdjęć z mojej pierwszej wystawy akwarystycznej
Adams, Miewan bardzo dziękuję za udaną wycieczkę i moc wrażeń. Opowieści na pewno będą, ale pamiętajmy, że to co działo się w Chrustach, pozostaje w Chrustach 

- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awokado pisze:A tu druga porcja fotek (dowiedziałem się przed chwilą, że maksymalna liczba dodawanych załączników to 20) Tym samym, będzie to mój 1000 post na forum! Milutko
Fajnie, że zbiegło się to akurat z publikacją zdjęć z mojej pierwszej wystawy akwarystycznej
Adams, Miewan bardzo dziękuję za udaną wycieczkę i moc wrażeń. Opowieści na pewno będą, ale pamiętajmy, że to co działo się w Chrustach, pozostaje w Chrustach
Ale, halo, halo- tak to nie będzie drogi Awokado. Porosimy o spotkanie przy małym piwie i opowieści z Chrustów. Relacje z imprezy akwarystycznej.

- 1
Gratuluję nagrody
Fajnie było was znowu zobaczyć i wspólnie pogaworzyć
i wykonać razem kilka dodatkowych czynności związanych z imprezą....
,
Do następnego spotkania......
A......i młody narybek ciągacie ze sobą ...... i dobrze niech wiedzą czym to pachnie
Fajnie było was znowu zobaczyć i wspólnie pogaworzyć
i wykonać razem kilka dodatkowych czynności związanych z imprezą....

Do następnego spotkania......
A......i młody narybek ciągacie ze sobą ...... i dobrze niech wiedzą czym to pachnie

- 1
Rebeliant
Awokado pisze:LuzJa na piwko bardzo chętnie, ale już po świętach
Jak do tej pory nigdy nie piłam z Wami Akwarystami piwka- teraz złamię tę zasadę i napiję się pysznego piwka.

- 0