Kolcobrzuch dwuplamy u dentysty
Re: Kolcobrzuch dwuplamy u dentysty
Kolce to jej ulubione ryby i miała dobrą radoche przy zabiegu. O dziwo wszystkie się nadymaly tym razem 

- 0

Chciałbym kiedyś mieć kolce, ale te "trochę" większe. Oglądając Twoje zabiegi, zaczynam się martwić, że moja zachcianka nie jest dobrym posunięciem. Nie będę potrafił, zadbać o to, aby ścierały ząbki. A to takich zabiegów nie jestem stworzony. Tym bardziej, że przy tych "trochę" większych kolcach, cążki do paznokci nie wystarczą i trzeba będzie użyć czegoś większego.
- 2

Sebanie, są jeszcze sekatory do cięcia krzewów.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
U większych można próbować obcinaczkami do kabli lub podobnymi albo już czymś na prąd atakować. Na szczęście dla większych są małże ogólnie dostępne i może się udać bez dentysty. Gorzej jak się trafią takie sierotki jak dla mnie, które czekają aż pancio przytnie.
- 0
Michał a może sięgnij po mączniaka (są różne wielkości ), ja też mam deficyt mięczaków ( w przedłużonym mikrokolce, a podwyższonym trzcinniki) a w podsolonym żadne prócz helmetów mieszkać nie chcą ( ale te jakoś nie cieszą się uznaniem, zresztą w jamniku mikrusy też ich nie atakują ). Natomiast ów robal to taki hitynowy chips, moje tetradony chętnie je pochłaniają jak w tempie małej okorowarki ( też wióry lecą) i mam spokój z ich „dziobami”
- 0
Mann am Boden
Daje im mącznika (żuki, larwy i poczwarki). Przegryzają na pół i połykają
jedyne co gryzą to ślimaki ale też nie wszystkie. Cześć kolców po prostu wysysa ślimaka a część bawi się skorupką.

- 0
Mogę meleanoides tuberculata podarować
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tego nie zjedzą, za twarda skorupa. To znaczy w końcu dopadną, ale odgryzą kawałek i reszta ślimaka będzie się rozkładać. Już to przerabiałem.
- 0