126-200l - pielęgniczki +...?
Re: 126-200l - pielęgniczki +...?
Dzisiaj wylizingowałem ekipę sprzątającą. Umowa krotkoterminowa. No chyba że bedą pracować za koryto to zostaną dłużej.
A na drugiej fotce "Wróg numer jeden" - kto oglądał ten wie ;-)Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
A na drugiej fotce "Wróg numer jeden" - kto oglądał ten wie ;-)Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 24
- GG: 0
Ekipa dobra, ważne aby robiła robotę.
I nie padła za szybko - wrażliwe, lecz po dłuższym pobycie, są bardziej wytRzymałe.
I nie padła za szybko - wrażliwe, lecz po dłuższym pobycie, są bardziej wytRzymałe.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No wiem, że wrażliwe ale mam nadzieję, że dadzą radę :-) Póki co czyszczą anubiasy do błysku :-)
- 0
- Czasami zagląda
Ja też nabyłem. 11szt i narazie przyglądam się im.
Póki czyszczą, pływają i żyją.
Póki czyszczą, pływają i żyją.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No to oby i Twoje i moje padły dopiero ze starości albo z przeżarcia ;-)
- 1
- Czasami zagląda
Ewentualnie możesz pomyśleć o Stiphodonach, u mnie w zbiorniku robią super robotę, to samo u Biety. Jak Twoje rośliny? Obawy o światło były niepotrzebne? Z ciekawości powiedz ile kosztowały te Loricarie? Duże, wykarmione zazdroszczę bo te które jakiś czas temu wspólnie zamawialiśmy to połowa Twoich 

- 0
Dzięki za sugestię (Stiphodony) ale póki co wystarczy chyba ryboli. Nie chcę im robić za dużego ścisku
Docelowo jeszcze chcę wpuścić kilka Endlerków jako dawców żywego pokarmu, ale to jak trochę bardziej zarośnie.
Jeśli chodzi o rośliny - w czwartek wymieniłem jedną świetlówkę sunny na planta - teraz jest łącznie 32W i 2800lm - i nie wiem na ile to moje urojenia a na ile stan rzeczywisty ale wydaje mi się, że żółknięcie cabomby stanęło a nurzańce jakby lekko ruszyły. Wczoraj zaaplikowałem jeszcze kilka kulek GT JBL więc zobaczymy za kilka dni. Loricarie - 14,90 PLN/ szt.
Dodatkowy plus planta - dużo bardziej niż sunny eksponuje ubarwienie rybek

Jeśli chodzi o rośliny - w czwartek wymieniłem jedną świetlówkę sunny na planta - teraz jest łącznie 32W i 2800lm - i nie wiem na ile to moje urojenia a na ile stan rzeczywisty ale wydaje mi się, że żółknięcie cabomby stanęło a nurzańce jakby lekko ruszyły. Wczoraj zaaplikowałem jeszcze kilka kulek GT JBL więc zobaczymy za kilka dni. Loricarie - 14,90 PLN/ szt.
Dodatkowy plus planta - dużo bardziej niż sunny eksponuje ubarwienie rybek

- 0
- Czasami zagląda
- Czasami zagląda