Kulig 2018 -27.01.2018
Re: Kulig 2018 -27.01.2018
Dobra, jakoś powoli zbieram myśli.
Jako niejako "kaowiec" i "koordynator" wczorajszej zabawy, chciałbym wszystkim podziękować za stworzenie niesamowitej atmosfery. Myślę, że nikt nie czuje się zawiedziony samą imprezą a nawet fakt "przyśpieszenia" tur sanny na kołach tylko pozytywnie wpłyną na równoległe ognisko i rozpoczęcie części biesiadnej. Wydaje mi się, że żarełka było dość, a " didżejka" praktycznie profesjonalna. Ja bawiłem się dobrze i zbierane dzisiaj opinie od uczestników wskazują, że nietylko ja.
Jeszcze raz dzięki.
Jako niejako "kaowiec" i "koordynator" wczorajszej zabawy, chciałbym wszystkim podziękować za stworzenie niesamowitej atmosfery. Myślę, że nikt nie czuje się zawiedziony samą imprezą a nawet fakt "przyśpieszenia" tur sanny na kołach tylko pozytywnie wpłyną na równoległe ognisko i rozpoczęcie części biesiadnej. Wydaje mi się, że żarełka było dość, a " didżejka" praktycznie profesjonalna. Ja bawiłem się dobrze i zbierane dzisiaj opinie od uczestników wskazują, że nietylko ja.
Jeszcze raz dzięki.
- 4
Mann am Boden
BRAWO PANOWIE, naprawdę porządna organizacja! Przyjęcie mega (byłem mocno zaskoczony zastawionymi stołami).
To pokazuje, że niejako zaścianek kraju... ale forum pierwsza liga

To pokazuje, że niejako zaścianek kraju... ale forum pierwsza liga

- 0

Nie cierpie zimy, ale sam kulig super! Młoda jeszcze przeżywa.
Impreza było widać po niektórych, że bardziej niż udana
Impreza było widać po niektórych, że bardziej niż udana

- 0
thaz pisze:BRAWO PANOWIE, naprawdę porządna organizacja! Przyjęcie mega (byłem mocno zaskoczony zastawionymi stołami).
To pokazuje, że niejako zaścianek kraju... ale forum pierwsza liga![]()
Nie będę tutaj skromna- brawo Panowie, a Panie?
- 2
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
impreza... szacun. wydaje mi się że wszyscy ( może poza ALEKSANDRĄ?)bawili się świetnie. Andrzej... szacun za Jarocko!!
sanna na kołach.... połamałem( przy współudziale kolegi, niestety nie pamiętam godności) sanko-wóz ;-D kilogramy robią swoje...
zdumienie kolegi z Wrocławia że ludziki się spotykają, napawał dumą. ciekaw jestem jak zdjęcie Andrzeja i moje jako parka wikingów?
teksty w trakcie focenia były niepokojące.... stój, stój , wsadzaj.... aż się obejrzałem
sanna na kołach.... połamałem( przy współudziale kolegi, niestety nie pamiętam godności) sanko-wóz ;-D kilogramy robią swoje...

zdumienie kolegi z Wrocławia że ludziki się spotykają, napawał dumą. ciekaw jestem jak zdjęcie Andrzeja i moje jako parka wikingów?

teksty w trakcie focenia były niepokojące.... stój, stój , wsadzaj.... aż się obejrzałem

- 3
Ostatnio zmieniony 29 sty 2018, 18:27 przez ManiaPI, łącznie zmieniany 1 raz
ManiaPI pisze:wszyscy ( może poza Olką?)
oO coś się wydarzyło o czym nie wiem? :P
- 0

thaz pisze:ManiaPI pisze:wszyscy ( może poza Olką?)
oO coś się wydarzyło o czym nie wiem? :P
Sory drodzy Panowie, ale żadnej Olki na forum nie ma, z tego co wiem, to istnieje Aleksandra. Więc o szacunek do naszej koleżanki proszę.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
O, co wpis do Panie nam się buntują, więc tak gwoli ciekawostki :
na ognisku "poszło" 56 kiełbasek,
zjedliśmy 112 kartaczy i 50 szt. kiszki ziemniaczanej,
wypiliśmy 30 litrów kompotu lub kwasu i 54 litry kawy lub herbaty,
mam podejrzenie, że osmozy lub innej wody życia na litry mogło być nieco mniej
na ognisku "poszło" 56 kiełbasek,
zjedliśmy 112 kartaczy i 50 szt. kiszki ziemniaczanej,
wypiliśmy 30 litrów kompotu lub kwasu i 54 litry kawy lub herbaty,
mam podejrzenie, że osmozy lub innej wody życia na litry mogło być nieco mniej

- 0
Mann am Boden
Z rozmachem 
A co do wpisu Biety, to uważam że "Ola" to bardzo ładne zdrobnienie i nikomu niczego nie ujmuje.
i'm@tapatalk

A co do wpisu Biety, to uważam że "Ola" to bardzo ładne zdrobnienie i nikomu niczego nie ujmuje.
i'm@tapatalk
- 2