Chrusty 2018
Chrusty 2018
Ruszają zapisy :
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jednak wygląda na to, że zmieniły się zasady i pobyt jest odpłatny, więc obawiam się, że odpadamy
.
Pomimo, że oferta dla tych co byli rok temu jest konkurecyjna od tej dla "nowicjuszy", jednak i tak stosunek 200 do 250 zł nie do końca "łechce"
.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jednak wygląda na to, że zmieniły się zasady i pobyt jest odpłatny, więc obawiam się, że odpadamy

Pomimo, że oferta dla tych co byli rok temu jest konkurecyjna od tej dla "nowicjuszy", jednak i tak stosunek 200 do 250 zł nie do końca "łechce"

- 0
Mann am Boden
Re: Chrusty 2018
Ja odpadam - za 1500 zł mam tydzień wczasów bądź wyjazd do Holandii Dla 2 osób. Oferta dla mnie na tych warunkach
Szkoda że poszło to w tą strone.

Szkoda że poszło to w tą strone.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ojej ale pojechali 
Szkoda, miałem nadzieję że się wybiorę ale w tych pieniądzach wolę weekend w UK.
i'm@tapatalk

Szkoda, miałem nadzieję że się wybiorę ale w tych pieniądzach wolę weekend w UK.
i'm@tapatalk
- 0

Kurcze i wiecie co, myślę że Redakcja MA też się nieco zdziwiła, bo w sumie już poszła zapowiedź na łamach MA (druk) ale chyba nikt nie spodziewał się takicg cen dla uczestników.
i'm@tapatalk
i'm@tapatalk
- 0

W moim przypadku (miałem plan jechac z ekipą) to 800 za mnie i za żonę + 900 za dzieciMisiak pisze:A gdzie tam 1500zł napisane? Niemniej jednak cena i tak bogata.

i'm@tapatalk
- 0

No nie , cena " za łeb" to 200 zł (dorosły) za całość tj. :
Dwa noclegi
Pięć posiłków
Zwiedzanie oceaniki
Miejsce do wystawienia.
Jak się policzy to większość imprez ma podobny koszt.
Dwa noclegi
Pięć posiłków
Zwiedzanie oceaniki
Miejsce do wystawienia.
Jak się policzy to większość imprez ma podobny koszt.
- 0
Mann am Boden
No to 400+450+dojazd.
I tak za drogo.
Chyba to jakoś inaczej powinno być rozwiązane, w sumie fora/stowarzyszenia robią im tam robotę (wystawkę).
Rozumiem że koszty organizacji nie są małe ale posiłkowanie się, tak naprawdę, wystawcami nie jest do końca fajne.
i'm@tapatalk
I tak za drogo.
Chyba to jakoś inaczej powinno być rozwiązane, w sumie fora/stowarzyszenia robią im tam robotę (wystawkę).
Rozumiem że koszty organizacji nie są małe ale posiłkowanie się, tak naprawdę, wystawcami nie jest do końca fajne.
i'm@tapatalk
- 0

Poszli w komercje po prostu. Pierwsza edycja z bombą aby przyciągnąć uczestników a druga i kolejne zapewne już tylko po to by zarobić 
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
A czego się spodziewaliście, przecież to prywatny biznes.
Zauważcie, że ( wszędzie dochodzą koszty dojazdu i aranżacji stoiska):
Poznań - płatne noclegi i posiłki, brak darmowej imprezy integracyjnej , gdyby nie fakt miejsca z puli PKMD trzeba by płacić "za stół"
Drozdowo : płatne noclegi, minimalne koszty posiłków i darmowa integracja
Łódź ( dla for już niedostępne ) - płatne noclegi i posiłki
Częstochowa ( raczej szybko nie będzie ) - płatne noclegi i posiłki , śladowo darmowa integracja,
WDA - płatne noclegi i posiłki, brak oficjalnej integracji.
Ptak - pełna odpłatność nawet w ramach projektu mA odpłatność nawet za stoisko
Wrocław o ile będzie jedyny sponsorował część ekipy, bez posiłków i integracji, płacił ze ekspozycję, a i tak większość marudziła.
Więc czy te 200 zł to dużo, relatywnie nie.
Zapomnijmy już o tym że fora to skarb i każdy je chce, umówmy się fora robiły ilość, ale nie zawsze jakość dla zwiedzających laików.
Zauważcie, że ( wszędzie dochodzą koszty dojazdu i aranżacji stoiska):
Poznań - płatne noclegi i posiłki, brak darmowej imprezy integracyjnej , gdyby nie fakt miejsca z puli PKMD trzeba by płacić "za stół"
Drozdowo : płatne noclegi, minimalne koszty posiłków i darmowa integracja
Łódź ( dla for już niedostępne ) - płatne noclegi i posiłki
Częstochowa ( raczej szybko nie będzie ) - płatne noclegi i posiłki , śladowo darmowa integracja,
WDA - płatne noclegi i posiłki, brak oficjalnej integracji.
Ptak - pełna odpłatność nawet w ramach projektu mA odpłatność nawet za stoisko
Wrocław o ile będzie jedyny sponsorował część ekipy, bez posiłków i integracji, płacił ze ekspozycję, a i tak większość marudziła.
Więc czy te 200 zł to dużo, relatywnie nie.
Zapomnijmy już o tym że fora to skarb i każdy je chce, umówmy się fora robiły ilość, ale nie zawsze jakość dla zwiedzających laików.
- 0
Mann am Boden