Projekt 400
Re: Projekt 400
U mojej to samo, do tego długie świecenie (min. świecenie do spania, a że 8 latka potrafi pójść spać nawet o 22...). 

- 0

Michał, Ty masz anielską cierpliwość do akwarystyki. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Szkoda, że nie słyszałaś nigdy jak rzucam ku**** w trakcie podmian. Oaza spokoju po prostu ze mnie
A dziś trochę pofociliśmy bo skorupiaki postanowiły się pokazać. O dziwo jakiś kundel red cherry jak na mój gust fajnie wybarwiony i rak porośnięty glonem (to dowód jak szybko tam glon rośnie), na szczęście niedługo pewnie będzie miał wylinkę.

A dziś trochę pofociliśmy bo skorupiaki postanowiły się pokazać. O dziwo jakiś kundel red cherry jak na mój gust fajnie wybarwiony i rak porośnięty glonem (to dowód jak szybko tam glon rośnie), na szczęście niedługo pewnie będzie miał wylinkę.
- 0
Dla mnie też. Tyle że dla raka - szkoda 

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Dla mnie też. Tyle że dla raka - szkoda
ciekawe ile zjadasz np na śniadanie

- 0
Ostatnio 8 królewskich, nie na śniadanie a przekąske.
Koniec ot
Koniec ot
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Trochę przez brak czasu, wakacje i urlopy zaniedbaliśmy małe akwarium.
Wcześniej trochę ryb wyskoczyło, rak wyszedł i nie zdążył wrócić i chyba tylko pistia uratowała ten baniak przez zarostem glonów i ogólną masakrą.
Postanowiliśmy zrobić bardzo szybki restart bo czasu nadal mało. Plan jest taki żeby całe dno porastała sagitaria i ewentualnia potem coś dorzucimy, może jakiś domek
Wcześniej trochę ryb wyskoczyło, rak wyszedł i nie zdążył wrócić i chyba tylko pistia uratowała ten baniak przez zarostem glonów i ogólną masakrą.
Postanowiliśmy zrobić bardzo szybki restart bo czasu nadal mało. Plan jest taki żeby całe dno porastała sagitaria i ewentualnia potem coś dorzucimy, może jakiś domek

- 2