42l - co do Neonków
Re: 42l - co do Neonków
No i fajnie Red rili - miewają mocniejszy czerwony u ciebie czy to efekt zdjęcia?
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Kwestia fotki. Zrobiona niemłodym już telefonem :-). Kilka ma bardzo fajną czerwień.adams2121 pisze:No i fajnie Red rili - miewają mocniejszy czerwony, czy to efekt zdjęcia?
Pzdr.
M.
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 24
- GG: 0
U mnie się pomieszały genowo bardzo mocno i co. Jakiś czas widuje, ale krwistoczerwone. Może być też efekt złudny zdjęcia.
Rób selekcje - a będą piękne.
- 0
Będziemy :-). Po wpuszczeniu siadłem z synem (5l) przed akwarium pooglądać robaki i po dobrych kilkunastu minutach słychać córkę (5l): "mamoooo, tato i kacper się nie ruszają, chyba zamarzli" :-Dadams2121 pisze:U mnie się pomieszały genowo bardzo mocno i co. Jakiś czas widuje, ale krwistoczerwone. Może być też efekt złudny zdjęcia.
Pzdr.
M.
- 0
- Czasami zagląda
Ja jak się zapatrze - zasypiam przed + szum wody. I wtedy pełen odpływ.

- 0
:-) dobrze, że nie nurkujesz... tam zasypianie mogłoby być lekko niewskazane :-Dadams2121 pisze:Ja jak się zapatrze - zasypiam przed + szum wody. I wtedy pełen odpływ.![]()
Pzdr.
M.
- 0
- Czasami zagląda

Gratulacje za pomocnika, im nas więcej tym lepiej.
- 1
Do akwarium trafiły dwa korzonki. Robale rzuciły się na nie jak głupie :-D
Przy okazji pojawiły się dwie takie jak na drugim obrazku :-)Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pzdr.
M.
Przy okazji pojawiły się dwie takie jak na drugim obrazku :-)Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pzdr.
M.
- 0
- Czasami zagląda