Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Dzisiaj w końcu wyciąłem krzaczory. Kula hydrocotyle zasłaniała już pół baniaka + najas przez co pozostałe rośliny podupadły. Teraz jest łyso, ale jest nadzieja, że wszystko ruszy.
- 6
A takie tam efekty mam gdy zacząłem dozować CO2 bo się carbo skończyło.
5 litrów bimbru (kilogram cukru, szczypta sody oczyszczonej i 40-50g drożdży) 3x w miesiącu.
Dla chętnych rośliny z fotki (po przycince) będą do wzięcia w zamian za wsparcie dla Akwariuszy, obojętnie w jakiej formie.
5 litrów bimbru (kilogram cukru, szczypta sody oczyszczonej i 40-50g drożdży) 3x w miesiącu.
Dla chętnych rośliny z fotki (po przycince) będą do wzięcia w zamian za wsparcie dla Akwariuszy, obojętnie w jakiej formie.
- 3
Robi sie kolorowo! Proponuje oglądanie tego szkła podczas "objazdówki" o ile gospodarz zaprosi 

- 0
Jak dla mnie bomba! Misiak, rośliny na powierzchni to pistia? Miewasz nadwyżki? 

- 0
Miewam. Właśnie dzisiaj miewałem i spuściłem do kibla 
Następnym razem zostawię.

Następnym razem zostawię.
- 0
Ja np miałam masę pistii, z różnych źródeł i niestety u mnie nie rośnie wcale. Po pewnym czasie zamiera i znika z powierzchni wody.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
A to peszek
W takim razie cierpliwie poczekam, nie potrzebuje dużo, wystarczy kilka sztuk 

- 0
Projekt, wykonanie - bomba!
Mnie też ciągnie do takiego majsterkowania
Ale to jeszcze nie ten poziom 
Mnie też ciągnie do takiego majsterkowania

- 1