żabienice
|Strona 1 z 1
żabienice
Jako, że jestem zmuszona zrobić małą roszadę w zbiornikach akwariowych, stąd moje zapytanie. Czy bocje wspaniałe mogą zeżreć żabienice? Mam kilka gatunków żabienicy. Tak myślałam ,żeby z pielęgnic zabrać je, bo jak wpuszczę uaru, to mi zeżrą. Tylko pytanaie, czy bocje wspaniałe, nie potraktują jej jak sałaty? I kolejne pytanie, czy pielęgnica uaru zeżre kryptokorynę wendta green, valisenerię? Ewentualnie jakich roślin nie ruszy. Bardzo lubię, jak jest zielony akcent w akwarium.?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Re: żabienice
uary wytłuką wszystko jak nie zjedzą to pogryza, czym większe tym maja twardsze pyszczki, wiec akwa bez zielonego akcentu
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
woytek pisze:uary wytłuką wszystko jak nie zjedzą to pogryza, czym większe tym maja twardsze pyszczki, wiec akwa bez zielonego akcentu
No cóż średnio mi się to podoba.
- 0
jak nie zeżrą to z czasem zniszczą można by spróbować dawać codziennie zielsko z warzywniaka,sałata, nać pietruszka, wszystko co zielone
- 0
One żarły jak głupie kalafior, brokuł, ogórek. Na żarcie rzucały się jakby głodem przymierały nie wiadomo ile. A mięsną karmę- mrożonki też dostają.
- 0
to typowe króliki , chociaż ja swoim diety nie stosuje jędza wszystko , nawet obierki po ogórkach
- 0
|Strona 1 z 1