Lampka do krewetkarium
Lampka do krewetkarium
Dostałem małe akwarium z krewetkami do przekazania do przedszkola. Nie było tam światła, więc trzeba było coś zrobić, bo wymiary niestandardowe. A oto efekty.
Profil "wide" 20cm i dwie taśmy led 6000K i 8000K, do tego płaskownik aluminiowy i za grosze mamy fajną zgrabną lampeczkę.
Profil "wide" 20cm i dwie taśmy led 6000K i 8000K, do tego płaskownik aluminiowy i za grosze mamy fajną zgrabną lampeczkę.
- 0
Re: Lampka do krewetkarium
Płaskownik jest wygięty i wchodzi pod akwa
była jeszcze opcja znitowania dwóch kawałków płaskownika wygięciu ich lekkim i nasunięciu na szybę ale mi się nie chciało schodzić do piwnicy po wiertarkę 

- 0

A mówiłeś że samoróba nie wchodzi w grę.
Power Led mam
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No właśnie mi chodziło o power led. Nie chce mi się bawić. Tu mam wszystko gotowe tylko składam.
- 0
Gotowe, do połączenia tylko.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No to podkład pod akwarium ma też "dziurkę" na płaskownik?Misiak pisze:Płaskownik jest wygięty i wchodzi pod akwabyła jeszcze opcja znitowania dwóch kawałków płaskownika wygięciu ich lekkim i nasunięciu na szybę ale mi się nie chciało schodzić do piwnicy po wiertarkę
i'm@tapatalk
- 0