200L w biurze
- Czasami zagląda
- Reputacja: 3
- GG: 0
Re: 200L w biurze
Awokado pisze:Tak jak pisze Adams to Kirys Sterby. Do dostania u Biety
Bieta niestety nie ma na zbyciu żadnych kirysów. No chyba,że uda mi się je rozmnożyć, ale jak na razie, to marne szanse.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Wczoraj, przy popołudniowym karmieniu przed obiektyw wyszła mi jedna z Loricarii Red 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kontynuując temat Loricarii Red... robię podmiankę w akwarium i nagle czuję, że coś chodzi mi po dłoni, patrzę, a tu...
Sorki za jakość, ale filmowałem kalkulatorem
Sorki za jakość, ale filmowałem kalkulatorem

- 1
Normalka - przy oswojonych rybach.
Sturisomy duże ręką łapie, że względu na kruchy kręgosłup , inne zbrojniki również.
Kiedys ryby na pukanie w szybę,, podpływały za każdym razem.
To był sygnał na Miche, wszystkie ryby stały w jednym miejscu.
Sturisomy duże ręką łapie, że względu na kruchy kręgosłup , inne zbrojniki również.
Kiedys ryby na pukanie w szybę,, podpływały za każdym razem.
To był sygnał na Miche, wszystkie ryby stały w jednym miejscu.

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mnie tez zdarzało się wyłapywać ryby ręką, ale nigdy nie były to Zbrojniki. W dodatku niedawno w temacie loricarii mówiono, ze są płochliwe i niewidoczne, a moje okazały się towarzyskie i ciekawskie 

- 0
Moje kosiarki ciągle mi skubią włosy na rękach jak tylko zanurzę łapy. Wkurza to bo boli 

- 0
Taka sprawa, wrzuciłem dziś do zbiornika około 30szt krewetek są i duże są i bardzo małe. W przyszłym tygodniu dorzucę jeszcze około 20szt czystych RC pomyślałem, że aby zwiększyć ich szanse na przeżycie (chociaż w tym momencie zagraża im jedynie 1 samiczka Ramirezy, bo Rodostomusy nie zwracają na nie uwagi) wrzucę im typowy domek dla krewetek dający schronienie i możliwość rozmnażania. Z racji na to, że pracuję w firmie telekomunikacyjnej mam dostęp do rurek pcv różnych średnic, w kartonie przy biurku wala mi się kawałek wiązki mikrorurek. Rurek w oplocie jest 7szt śr. wewnętrzna to 10mm myślicie, że gdybym uciął je na długość 5-7cm to zdałoby to egzamin? Czy średnica rurek nie będzie za mała? W internecie czytam, że większość szklanych domków krewetkowych ma średnicę wewnętrzną około 14-17mm. Wiadomo, że mój "produkt" ma zerowe walory estetyczne, dlatego zostanie ukryty na tyłach zbiornika za korzeniem i będzie niewidoczny. Prosze o pomoc, czy bawić się w takie coś czy po prostu kupić szklany domek, lub bambusowe rurki
Tak wygląda moja wiązka mikrorur:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Tak wygląda moja wiązka mikrorur:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0