"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
Andrzeju w kupie siła! Na jego miejsce ze 3 nowe trzeba!:)
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
- 0
Jak pisałem wcześniej chcę tu jeszcze wyekspediować auriusy do bardziej odpowiedniego zbiornika (jakby ktoś miał ochotę na kolumbijskie rekinki to są do wydania za atrakcyjną cenę ).
Paskudowo podtrzymałbym w większej ilości, tyle że potencjalnie dostępne będą młode osobniki, a to w połączeniu z "zasiedziałym", może skończyć się niezłą jatką, ale chyba spróbuję.
Na miejsce sumików wprowadziłbym :
śpioszki lub kolejne plamkowane może słonawowodne koleczki.
Paskudowo podtrzymałbym w większej ilości, tyle że potencjalnie dostępne będą młode osobniki, a to w połączeniu z "zasiedziałym", może skończyć się niezłą jatką, ale chyba spróbuję.
Na miejsce sumików wprowadziłbym :
śpioszki lub kolejne plamkowane może słonawowodne koleczki.
- 0
Mann am Boden
Co to za kolumbijski dziwolongi podaj nazwe łac.
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
nazwa handlowa : Colombian Shark
nazwa łacińska: Arius jordani vel Ariopsis seemanni vel Arius seemanni
nazwa łacińska: Arius jordani vel Ariopsis seemanni vel Arius seemanni
- 0
Mann am Boden
łacińska łatwiejsza do zapamietaniamiewan pisze:Arius jordani vel Ariopsis seemanni vel Arius seemanni

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
oj tam,
dałem w sumie 4 nazwy dla łatwiejszej orientacji w przypisach i opisach (gdyby komuś chciało się pogrzebać na ich temat w necie )
dałem w sumie 4 nazwy dla łatwiejszej orientacji w przypisach i opisach (gdyby komuś chciało się pogrzebać na ich temat w necie )
- 0
Mann am Boden
Wspomniałeś coś o orca lab... Wiesz już może jak zregenerować fosfor domowymi sposobami? Na necie jakoś się nie doszukiwalem specjalnie ale nic nie znalazłem.
- 0
Nie, z wrodzonego lenistwa nie zajmuję się regenerowaniem, a jedynie wymianą na nowe.
Jeżeli orca rzeczywiście okaże się tak dobra jak seachem, to będzie kosztowy strzał w "10".
Biorę dwie gradacje/rodzaje tych samych/działających na to samo produktów (nie pamiętam, nie przyswoiłem sobie jeszcze nazw), ale jeden rodzaj z nich zużywa się "w oczach" (zanika fizycznie) - "z czasem", więc siłą rzeczy nie nadaje się do regeneracji
Jeżeli orca rzeczywiście okaże się tak dobra jak seachem, to będzie kosztowy strzał w "10".
Biorę dwie gradacje/rodzaje tych samych/działających na to samo produktów (nie pamiętam, nie przyswoiłem sobie jeszcze nazw), ale jeden rodzaj z nich zużywa się "w oczach" (zanika fizycznie) - "z czasem", więc siłą rzeczy nie nadaje się do regeneracji

- 0
Mann am Boden
To na azot nitro bio cubes czy jakoś tak, miałem w paletach dobra rzecz ale drogo w eksploatacji wychodzi. Na fosfor orca lab ma jakiś swój wytwór do regeneracji więc i domowymi sposobami pewnie się da za 1/10 ceny
- 0