Drozdowo 2017
Re: Drozdowo 2017
Ja jeszcze nie wiem, więc może ze mną.
Ja niewiele ostatnio wiem.
Ja niewiele ostatnio wiem.
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jak by co to ja też wybieram się - tylko jeszcze nie wiem czy sobota czy niedziela.
- 0
Lepiej wymyślcie jak zostać dłużej jak jeden dzień (po prawdziwy klimat Drozdowa, to te wieczorne Drozdowo ).
Dużo osób będzie już od piątku ze stałym pobytem do niedzieli.
Jest też okazja do "świętowania" bo będzie to tylko nieznacznie uprzedzona (o 3 dni) 4 rocznica powstania forum, przejście 40 tys postów, zalogowanie zapewne do tego czasu 1300 użytkownika
Dużo osób będzie już od piątku ze stałym pobytem do niedzieli.
Jest też okazja do "świętowania" bo będzie to tylko nieznacznie uprzedzona (o 3 dni) 4 rocznica powstania forum, przejście 40 tys postów, zalogowanie zapewne do tego czasu 1300 użytkownika

- 0
Mann am Boden
Arowana będzie od piątku.
Liczymy na dobrą pogodę.
U Pani Krysi zamówiłem noclegi za śniadaniem dla: Miewan, Thaz, Grzwer, Drago, Tuptuś, Seban.
W tym roku nie robię za kierowcę. MałyMJ deklarował, że w tym roku będzie kierowcą, ale cwaniak wymiękł i ..........
........ i dlatego załatwiam TAXI. Może się uda.
Okazało się, że poza mną jeszcze nikt nie rezerwował noclegów. Więc na spóźnialskich czeka Pani Krysia.
Liczymy na dobrą pogodę.
U Pani Krysi zamówiłem noclegi za śniadaniem dla: Miewan, Thaz, Grzwer, Drago, Tuptuś, Seban.
W tym roku nie robię za kierowcę. MałyMJ deklarował, że w tym roku będzie kierowcą, ale cwaniak wymiękł i ..........
........ i dlatego załatwiam TAXI. Może się uda.
Okazało się, że poza mną jeszcze nikt nie rezerwował noclegów. Więc na spóźnialskich czeka Pani Krysia.
- 3

w Drozdowie powinienem być w piątek ok 17-18
.
Mam prośbę
do ludzi którzy będą przede mną, w akwarium 180cm akwariuszy należy zwiększyć nastaw na termostacie grzałki do 28C

Mam prośbę

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Postaram się być w piątek, ale jak to u mnie. Się zobaczy jak wyjdzie.
- 0
Taka ciekawostka, dla osób "bez noclegu" - jak wiadomo część z nas tradycyjne wybrała opcję u "Pani Krysi" - i teraz, prowadzone już są rozmowy (zapewne z pozytywnym rozstrzygnięciem", że za "TAXI" będzie odpowiedzialny "Pan Krysia", co znacznie ułatwi komunikację między noclegiem a integracją.
- 3
Mann am Boden
Na niestety będę dopiero w sobotę - to już pewne.
- 0