loricaria red
Re: Kupię loricarię red
Pomyślałem, że jak info wrzucę tu to wszyscy, którzy ostatnio kupowali Loricarie skorzystają
Otóż, moje Loricarie widuje w zbiorniku dość często, zawsze jednak pochowane w roślinności, lub gdzieś z tyłu baniaka. Dziś rano pogmerałem trochę przy filtracji, a konkretnie zamiast dyfuzora na wylot filtra wrzuciłem deszczownie, dzięki czemu zwiększył się prąd wody tuż przed przednią szybą. Trwało to może 3-4 minuty i już miałem Loricarie na frontowej szybie siedzące w najsilniejszym nurcie
Od razu też ruszyły po pokarm, który do tej pory raczej jadały w nocy bo nie widziałem żeby do niego wychodziły. Adams pisze o silnym nurcie lubianym przez zbrojnikowate od zawsze, a ja przetestowałem to dopiero teraz. Tak więc Bieta i Suzuno, jeżeli Wasze Loricarie są pochowane, to już wiecie co robić 

- 0
Ja się przymierzam poczyścić gąbki od filtra i też będzie bardziej filtrował. Moje dwie lorikarie siedzą na przedniej szybie. Pozostałe dwie się chowają. Ale być może wymieniają się między sobą.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
A. Gdzie wasze zdjęcia pupili?
Macie już ryby - czekamy na foto
Ja jeśli coś pisze to sprawdzone na sobie ( własnych rybach).
Inaczej nie zabieram głosu
A przynajmniej staram się 
Macie już ryby - czekamy na foto
Ja jeśli coś pisze to sprawdzone na sobie ( własnych rybach).
Inaczej nie zabieram głosu

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Zdjęcie pupili wrzucałam już. Nowe fotki zrobię, jak zgram zdjęcia z telefonu. Znając życie zajmie mi to co najmniej z tydzień. 

- 0
Fotki swoich lorikarii red wrzucałam już 15 lipca w temacie: "Słoik" 54 litrowy Biety
- 0
Ja zapominam zabrać aparat do pracy żeby coś pstryknąć, zresztą szykuję mała przebudowę w zbiorniku i może dopiero wtedy się pochwalę :P
- 0
Re: loricaria red
Odświeżam wątek, bo chcę dokupić jeszcze trochę tych ryb. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do wspólnego zamówienia. Ryby będę miał w Białymstoku we czwartek wieczorem. Cena za sztukę 17zł wielkość około 4cm. Zamawiamy dowolną liczbę ryb. Brałem już ryby z tego źródła. Na zainteresowanych czekam jutro do 14. Możemy się dogadać, że podrzucę komuś ryby pod wskazany adres. Dawajcie znać 
Link jak wygląda owa ryba:
https://www.google.pl/search?q=loricari ... 7W1E85_hZM:

Link jak wygląda owa ryba:
https://www.google.pl/search?q=loricari ... 7W1E85_hZM:
- 0