"poskoczkarium"
Re: "poskoczkarium"
Robiłem wczoraj zdjęcia wszystkim baniaczkom, ale tylko poskoczki w miarę widać. Za dużo tam słońca i się wszystko odbija.
Fajny mają teraz strumyk
Fajny mają teraz strumyk

- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Taa, to rozwiązanie jest rzeczywiście bardzo ciekawe,
ostatnio coraz częściej myślę o tym żeby przenieść moje potworki do baniaka w którym obecnie jest tanga dla podniesienia ich lebensraum - raz, że można by właśnie pokombinować z aranżem zwektorowany na ten uczelniany, a dwa ostatnio nieco uszkodziłem górny róg akwa i straciłem poczucie komfortu jego szczelności ( choć jak do tej pory nie dzieje się nic niepokojącego ).
ostatnio coraz częściej myślę o tym żeby przenieść moje potworki do baniaka w którym obecnie jest tanga dla podniesienia ich lebensraum - raz, że można by właśnie pokombinować z aranżem zwektorowany na ten uczelniany, a dwa ostatnio nieco uszkodziłem górny róg akwa i straciłem poczucie komfortu jego szczelności ( choć jak do tej pory nie dzieje się nic niepokojącego ).
- 0
Mann am Boden
Paskudy mają się dobrze.
- 5
Dawno nie byłem w wieżowcu, zawsze nie po drodze.
Dzisiaj u paskud zobaczyłem jakieś kijanki, co to?
Dzisiaj u paskud zobaczyłem jakieś kijanki, co to?

- 0
Paskudy albo się nimi objadły, albo mają je gdzieś bo jedna przy mnie wpływała paskudzie prosto do gęby a ten nic.
- 0
ManiaPI pisze:może mały paskudnik? ;-)

- 1
Mann am Boden
ManiaPI pisze:może mały paskudnik? ;-)
ManiaPI ma na myśli prokreacje i jej owoc
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Oj Tomuś, myślę że Mariusz wie jak wygląda "larwa" żaby :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Mann am Boden