"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
sielsko, anielsko 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Cudak chory? Mierzy temperaturę??;)
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Czy ja dobrzee widzę - paskud zjada belone 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Zjada to za dużo powiedziane - tak se nosiła po kątach, aż zgubiła - belona jeszcze żyje, jak ktoś chce to oddam ( choć jutro może już być za późno ).
- 0
Mann am Boden
Widzę że na rzecz poznawania zachowań robisz bardziej radykalne eksperymenty niż ja.
- 0
Tak dla uspokojenia nerwów, belona ma się dobrze, zapomniała już zabawę i podpływa śmiało w okolicę paskud.
Chociaż wiem już teraz co spotkało tu jej parnera/kę w poprzedniej alokacji.
Tyle, że tamta zapewne była dłużej noszona i w uchwycie przy ogonie (tam miała rany).
Chociaż wiem już teraz co spotkało tu jej parnera/kę w poprzedniej alokacji.
Tyle, że tamta zapewne była dłużej noszona i w uchwycie przy ogonie (tam miała rany).
- 0
Mann am Boden
Tzw. up
Belona jednak finalnie nie przetrwała sąsiedztwa "mordeczki" , na fotce widać
, że jest to pozycja skruszonego niestosownym zachowaniem figlarza, ale spójrzcie na te szczęśliwe, szelmowskie oblicze dręczyciela 
Belona jednak finalnie nie przetrwała sąsiedztwa "mordeczki" , na fotce widać

- 3
Mann am Boden
Dzisiaj rano obudził mnie ostry plusk w brzydactwolandzie, okazało się że strzelczyki koniecznie chciały zapolować na muchę.
Generalnie wszystko spoko, gdyby nie to, że owad mając je kompletnie w
przechadzał się sobie po zewnętrznej stronie szyby frontowej. Choć słowo przechadzał jest jego nadużyciem, on tam zwyczajnie siedział
i denerwował ryby. Te we cztery skupione na celu dziobały zawzięcie w szybę od drugiej strony ( że też im się ryje nie porozbijały) i strzelały seriami (oczywiście bez szans na skuteczny traf).
A, że wszystko działo się na wysokości nieco niżej niż krawędź wody, to kotłujący plusk był na tyle silny, że wprowadziło to w stan ADHD auriusy, które w jakimś amoku zaczęły "wierzgać" po akwa, przyłączając się do ogólnego chaosu, a mucha..........mucha sobie odleciała.
Generalnie wszystko spoko, gdyby nie to, że owad mając je kompletnie w

A, że wszystko działo się na wysokości nieco niżej niż krawędź wody, to kotłujący plusk był na tyle silny, że wprowadziło to w stan ADHD auriusy, które w jakimś amoku zaczęły "wierzgać" po akwa, przyłączając się do ogólnego chaosu, a mucha..........mucha sobie odleciała.
- 0
Mann am Boden
Po 2 dniowym pobycie w naturalnych okolicznościach przyrody, powróciłem na łono zurbanizowanego świata i pierwsze spojrzenie w brzydactwolnad przyniosło taki o to widok :
wiedziałem (poprzez odsłuch), że batriachy żyją, niemniej ostatni raz widziałem je przynajmniej z kwartał (jak nie więcej) temu.
Foty nie są wybitne bo robione z doskoku, niestety przyrost ich rozmiarów pozostawia wiele do życzenia
,wiedziałem (poprzez odsłuch), że batriachy żyją, niemniej ostatni raz widziałem je przynajmniej z kwartał (jak nie więcej) temu.
Foty nie są wybitne bo robione z doskoku, niestety przyrost ich rozmiarów pozostawia wiele do życzenia

- 0
Mann am Boden