VI Sympozjum akwarystyczne
Żychlin 2017
W imieniu Agnieszki i Krzysztofa Tomaszewskich ( część poznała ich na naszym Kuligu, niektórzy w Drozdowie, inni na Aqua Jurze) pragnę zapytać ilu z Nas wybiera się na 6 SYMPOZJUM AKWARYSTYCZNE –PŁOCK
Odbędzie się ono w dniu 24 czerwca 2017.
Jest to kontynuacja spotkań akwarystycznych, które , jak do tej pory odbywały się w Żychlinie.
Tegoroczne Sympozjum przeniesiono do Ogrodu Zoologicznego w Płocku gdzie niedawno otwarto nowe „Akwarium” - podobno warto zobaczyć.
W związku z faktem iż ilość miejsc jest nieco ograniczona, zgłaszajcie w tym temacie swój ewentualny (ale graniczący z pewnością uczestnictwa) udział w spotkaniu maksymalnie do tej niedzieli.
Wybieram się :
miewan,
Grzegorz W.
Odbędzie się ono w dniu 24 czerwca 2017.
Jest to kontynuacja spotkań akwarystycznych, które , jak do tej pory odbywały się w Żychlinie.
Tegoroczne Sympozjum przeniesiono do Ogrodu Zoologicznego w Płocku gdzie niedawno otwarto nowe „Akwarium” - podobno warto zobaczyć.
W związku z faktem iż ilość miejsc jest nieco ograniczona, zgłaszajcie w tym temacie swój ewentualny (ale graniczący z pewnością uczestnictwa) udział w spotkaniu maksymalnie do tej niedzieli.
Wybieram się :
miewan,
Grzegorz W.
- 0
Mann am Boden
Re: Żychlin 2017
Chciałam zapytać o warunki uczestnictwa, odpłatnośc, itp itd. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
VI Sympozjum akwarystyczne
Witamy,
Zapraszamy na VI sympozjum akwarystyczne tym razem odbędzie się nie w Żychlinie ale w Płocku. Sympozjum połączone będzie ze zwiedzanie nowo otwartej ekspozycji akwarystycznej w płockim ZOO. Zapisy przyjmujemy e-mailowo - kontakt@oya.sklep.pl.
Ilość miejsc ograniczona.
serdecznie pozdrawiamy
Agnieszka i Krzysiek
OYApl
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Zapraszamy na VI sympozjum akwarystyczne tym razem odbędzie się nie w Żychlinie ale w Płocku. Sympozjum połączone będzie ze zwiedzanie nowo otwartej ekspozycji akwarystycznej w płockim ZOO. Zapisy przyjmujemy e-mailowo - kontakt@oya.sklep.pl.
Ilość miejsc ograniczona.
serdecznie pozdrawiamy
Agnieszka i Krzysiek
OYApl
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Re: Żychlin 2017
Udział jest bezpłatny. Na miejscu jest bar gdzie można kupić sobie obiad. Impreza jednodniowa, bez noclegu. Dziś trzeba wysłać imiona i nazwiska osób chętnych.
- 0

Re: VI Sympozjum akwarystyczne
Rozmawiałem dziś z Agnieszką i najpóźniej dziś wieczorem trzeba podać imię i nazwisko uczestnika. Podałem na razie tylko Andrzeja i Grzegorza. Z moich okolic nikt nie jedzie więc nie mam się z kim zabrać. Chętnie bym się wybrał ale na paliwo wydam 250 zł. Obecnie to kwota nie do przeskoczenia.
- 0

Re: VI Sympozjum akwarystyczne
Tomasz i Iza zgłaszaj nas również
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie