2000l
Re: 2000l
Naprawdę wygląda jak orinoco z YT. A jak by zastosować oświetlenie podwodne? By doświetlić dno w sensie zakamarki które są w cieniu korzeni. Ale robi wrażenie. A wode do basenu w którym moczyły się korzenie. Pomieści?
- 0
Podoba mi się. Szkoda, że trzeba będzie zacząć od nowa. Jest klimat wg mnie, pomimo prowizorki oświetleniowej i każdej innej. Chciałem stworzyć akwa przyjazne rybom, a nie widzom. Faktem jednak jest, że w tym gąszczu ryby się tak pochowają, że może
będzie je widać tylko podczas karmienia, a i to nie jest pewne. Zasoby pokarmu w korzeniach starczą pewnie na parę lat.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

- 0
A wode do basenu w którym moczyły się korzenie. Pomieści?
Człowieku, dno ledwie by zakryło. Basen ma poj. 18 000 l, a tu są tylko dwa

Pozbierałem wszystkie dostępne beczki, razem 700 l. Jutro zamieszę fotki. To mi dopiero uświadomiło pojemność szklanki.
- 0
moim zdaniem niepotrzebnie sie tak mordujesz z wodą dla altumów. Zrób stabilną mieszankę 50:50 deszczówki z kranowitem i bedzie ok. Moim zdaniem bardzo fajnie to wygląda niec bym nie zmieniał.
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Odp: 2000l
a moje dzieci maja podobny ale mniejszy 2,500l.alexb47 pisze:Człowieku, dno ledwie by zakryło. Basen ma poj. 18 000 l
- 0
I się poszło "na spacer" żeby nie przeklinać. Wypór wody pokazał swoje oblicze. Resztę może dopisze Alex jak ponownie spuści wodę z "wanny" ...
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz