małe spotkanie
Re: małe spotkanie
Z przykrością zawiadamiam, ze tym razem nie będzie mnie na spotkaniu. Pomimo chęć nie zdaze wrócić do Białegostoku przed 19. Życz wiec milej zabawy pozostałym 

- 0
Halo, halo,
Czy są chętni na wyjście? Czy ja mam byc sama? Czy zmiana terminu?
Czy są chętni na wyjście? Czy ja mam byc sama? Czy zmiana terminu?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
- Bywalec
- Reputacja: 29
- GG: 0
W końcu nie wiem, czy idziemy, czy odwołujemy? Jestem chętna ja, Suzuno i Hirek z żoną. Czy jeszcze jest chętny ktoś z naszego środowiska Akwarystów?
- 0
Elżbieta, po co chcesz tworzyć listy, masz już zgłoszone 5 osób, spotkania nawet w takim gronie są udane, a pogoda jest fajna, więc i miejsc dostępnych do posiadówki też jest już kupa, więc nie trzeba robić jakiś rezerwacji, dodatkowo z doświadczenia wiem, że często ci, którzy nie składają takich deklaracji, pojawiają się na spotkaniu i odwrotnie.
Po prostu podaj godzinę i przybliżone miejsce (uniwersalne to fontanna na Rynku Kościuszki), ci co będą to będą.
Po prostu podaj godzinę i przybliżone miejsce (uniwersalne to fontanna na Rynku Kościuszki), ci co będą to będą.
- 0
Mann am Boden
Ok, Miewan dał fajną propozycję. Spotkanie będzie, najwyżej w małaym gronie. Przy fontannie na Rynku Kościuszki, godzina 18. Kto przyjdzie, ten będzie. 

- 0
No, a potem udostępniacie lokalizację, gdzie się ulokowaliście - dla spóźnialskich.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:chyba przepłynął
W końcu to spotkanie akwarystów, musiała być woda :P
- 0