małe spotkanie
Re: małe spotkanie
Dla mnie dzisiaj tak 5 jak i 7 to dobry termin, bo grafiki będą tworzone pod koniec tygodnia to tylko kwestia rezerwacji wolnego dnia.
- 0
To , może wpisujcie się na terminy, komu 5, a komu 7 byłby dobry? Jak dla mnie to oba terminy są dobre.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Mam nadzieje ze tym razem odalo by mi sie dotrzec wraz z zona na spotkanie;-) oba terminy sa ok;-)
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 29
- GG: 0
W takim razie, jestem bardziej skłonna za 7 maja, powiedzmy godzina 18. Jeszcze tylko zostało miejsce ustalić. A może by tak w tym miejscu, co nasz Tomasz jadł takie pyszne danie z tym jajkiem? Co Wy na to? Też byśmy zdegustowali to żarełko. 

- 0
Ja nie byłem w lokalu - nie wiem ile miejsca jest , czy pifo jest .
Trzeba byłoby to zobaczyć na oczy .
Trzeba byłoby to zobaczyć na oczy .

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
To podaj hasło, jaki to lokal? Sprawdzę i dopytam, 

- 0
Pifa nie ma, miejsca nie ma, byłem tam wczoraj, cała knajpa/punkt jest na góra 20 osób.
- 0
Mann am Boden
Ok, to może coś w śródmieściu? W ogródeczku jakimś- zakładam,że będzie juz ciepło i słonecznie. :
- 0
Czas nieubłąganie biegnie, a my nadal nie mamy propozycji lokalu na spotkanie akwarystyczne. Prosze o jakies propozycje zacnego miejsca. Tak,żeby mozna było i zjeść i dobrą kawę wypić, albo gorąca czekoladą. No i też żeby był duży wybór piwa. Może Multibrowar bym zarezerwowała w niedziele na godzinę 17? Co Wy na to drogie Panie i Panowie? Proszę dopisywać się kolejno do listy, żebym wiedziałą ile rezerwowac miejscówek.
1) Bieta
1) Bieta
- 0