[1080L] Moja mała natura BlackWater
Re: [1080L] Moja mała natura BlackWater
Zaj....sty zbiornik - śledzę go od powstania .
Mi brak odwagi do takiego zbiornika .
Mi brak odwagi do takiego zbiornika .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Moje gratulacje, zbiornik robi olbrzymie wrażenie. Suuuuper, 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
A teraz trochę fotek
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka

- 4
[1080L] Moja mała natura BlackWater [ https://www.facebook.com/1080Lmojamalanaturablackwater ]
Satanoperca Daemon & Hemiodus Gracilis

Robi wrażenie to akwarium? Co to za roślinki na koronie? Ich korzenie znajdują się w wodzie?
- 0
Tak wszystkie rośliny u góry maja korzenie w wodzie, mam skrzydłokwiaty, epipremnum, anthurium i zielistke na tafli jest jeszcze pistia i limnobium
- 0
[1080L] Moja mała natura BlackWater [ https://www.facebook.com/1080Lmojamalanaturablackwater ]