Akwarium od A do "L" - projekt
Re: Akwarium od A do "L" - projekt
Michał , cóż ja ci powiem .
Wygląda zaje........e .
- montaż
, pomysł
.
szkoda tylko że zbrojòw nie masz .
Zazdraszczam widoków z kanapy - 3 szkła
i każde inne .
Ale Może niedługo i ja coś .....
Wygląda zaje........e .

szkoda tylko że zbrojòw nie masz .
Zazdraszczam widoków z kanapy - 3 szkła

Ale Może niedługo i ja coś .....
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Michał, podziwiam kunszt Twoich zbiorników. Są przepiękne, wprost cuuudowne.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Piękna sprawa Michał! Świetne ryby i absolutnie niepowtarzalny zbiornik
przyjemnie się oglądało 

- 0
Co słychać? A no w sumie nic.
W baniaku nic nie grzebię nie licząc podmian i zbierania nitek, które ciągle atakują. Od jakiegoś czasu leję te same proporcje - do skalarów 40L ro + 20L kranówki, a do kolców 10L ro + 20L kranówki
Lotos całkowicie zginął a w jego miejsce pojawiło się to coś (nie wiem jak się nazywa ta roślina). Gdzieś musiał się zaplątać jakiś mały jej urywek bo nic nie dosadzałem już od dawna.
Poza tym bez zmian. O dziwo lato Lka przeżyła bez niespodzianek, a lato to dla mnie akwarystyczny odwyk. Przez te kilka miesięcy praktycznie nic nie robię przy baniakach, nawet karmić mi się nie chce. Dopiero na jesień palma odbija na nowo.
W baniaku nic nie grzebię nie licząc podmian i zbierania nitek, które ciągle atakują. Od jakiegoś czasu leję te same proporcje - do skalarów 40L ro + 20L kranówki, a do kolców 10L ro + 20L kranówki
Lotos całkowicie zginął a w jego miejsce pojawiło się to coś (nie wiem jak się nazywa ta roślina). Gdzieś musiał się zaplątać jakiś mały jej urywek bo nic nie dosadzałem już od dawna.
Poza tym bez zmian. O dziwo lato Lka przeżyła bez niespodzianek, a lato to dla mnie akwarystyczny odwyk. Przez te kilka miesięcy praktycznie nic nie robię przy baniakach, nawet karmić mi się nie chce. Dopiero na jesień palma odbija na nowo.
- 8
To coś co wyrosło w miejscu lotosa wygląda mi na Najas. (Jezierza Mała).
- 0
Już chciałem pisać, że dawno nie było niespodzianki, ale zwlekałem i proszę
Akwarium super
Ile dni ma już to cudo?

- 0
W grudniu będzie rok. Może wtedy coś ciekawszego nakręcę, bo tak to trochę nuda.
- 0
Misiak pisze:Może wtedy coś ciekawszego nakręcę, bo tak to trochę nuda.
Skoro nuda to wpuść na kilka godzin jakiegoś większego drapieżnika :P

- 0
Awokado pisze:A potem znowu nuda
No właśnie

Czuję, że do grudnia coś się będzie działo, jak nie restarty to na pewno coś się zmieni.
- 0